Mısırlıoğlu Adaylığını Açıkladı

Antalya Karamanlılar Derneği Başkanlığı görevini yürüten, ilimizin tanınmış sevilmiş simalarından Uzman Eczacı Emrah Kıvanç Mısırlıoğlu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Konyaaltı ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

Mısırlıoğlu Adaylığını Açıkladı

Karamanlıların uğrak yeri olan Antalya’da bulunan eczanesinde hiç kimseyi kırmadan, küçüğünden büyüğüne herkesin yol göstericisi konumunda olan Uzm. Ecz. Mısırlıoğlu adaylığı konusunda yaptığı açıklamasında “Hak, hukuk ve adalet felsefesini benimsemiş ve bu yola kendisini adamış birisi olarak önümüzdeki seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Konyaaltı İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklamaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Değerli dostlar; bu süreçteki hedefimiz partimize gerçekten gönül vermiş ve sokak sokak çalışan ve daha fazla gençlerimizi ve kadınlarımızı kapsayan liyakat sahibi olan kişilerle hareket etmektir. Hedefimiz Konyaaltı CHP İlçe örgütünü Türkiye’nin yıldız örgütlerinden birisi haline getirmektir. Hedefimiz CHP’ye gönül veren ve katkı koyan kişilere kapısı açık bir örgüt modeli kurmaktır. Hedefimiz küskünlükleri bitirmek ve ortak aklı ortaya çıkarmaktır. Hedefimiz ben değil biz olmaktır. Değerli dostlar Ulu Önderimiz ve partimizin kurucu Genel Başkanı Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün altı oku takip edeceğimiz tek yoldur ve başka bir klavuza da ihtiyacımız yoktur. Gücümüzü Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nde bize verdiği ve emanet ettiği görevlerden alıyoruz. Mevcudiyetimizin ve bugün burada adaylık konusunu koymamızın da yegâne temeli budur. Değerli partililerim bu anlamda tekrar adaylığım konusunda hepinizi saygılarımla selamlıyorum. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Bu seçimin partimize ivme, hareket, başarı, kazanç sağlamasını temenni ediyorum. Tüm Konyaaltını saygılarımla selamlıyorum” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2017, 15:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah eken emekli öğretmen
Abdullah eken emekli öğretmen - 7 yıl Önce

Değerli hemşehrimin adaylığını kutluyor ve başarılar diliyorum.Emrine hazır olduğumu ,Bize vereceği görevi seve seve yapacağımı ifade ediyorum.Başarılar Aziz hemşerim .Finikeden selamlar .

SIRADAKİ HABER

banner284