Prof. Dr. Süheyl Batum ve Prof. Dr. Çagri Erhan KMÜ ögrencileriyle bulusuyor

CHP Eskisehir milletvekili Prof. Dr. Süheyl Batum 17 Mayis 2013 Cuma günü KMÜ’lü ögrencilerle bulusacak. KMÜ Atatürkçü Düsünce Ögrenci Toplulugu’nun daveti üzerine üniversiteye gelecek olan Batum, üniversitenin Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi Konferans Salonunda saat 15.00’te `Anayasa ve Baskanlik Sistemi ” konulu bir söylesi gerçeklestirecek.

Prof. Dr. Süheyl Batum ve Prof. Dr. Çagri Erhan KMÜ ögrencileriyle bulusuyor

Ayni gün KMÜ Edebiyat Fakültesi tarafindan da “Ortadogu’nun Gelecegi” konulu konferans düzenlenecek. Üniversitenin Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Karamanoglu Mehmetbey Salonu’nda saat 15.00’te gerçeklestirilecek konferansa Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Çagri Erhan konuk olacak.

CHP MILLETVEKILI BATUM ILIMIZDE

CHP Il Baskani Ahmet Ertugrul, Milletvekili Batum’un ilk olarak saat 13.30 Il Baskanligini ziyaret edecegini daha sonra üniversitede gerçeklestirilecek olan söylesiye katilacagi ve saat 18.00’de Çagdas Yasami Destekleme Dernegi Karaman Subesi tarafindan düzenlenen siir dinletisi ile saat 20.00’de Otag Ögretmenevi Sosyal Tesislerinde gerçeklestirilecek Atatürkçü Düsünce Dernegi’nin dayanisma yemegine katildiktan sonra ilimizden ayrilacagini söyledi.


 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284