Proje Ihalesi Yapildi Yapim Ihalesi Aralik Basinda

Karaman halkinin ve sehrinin uzun zamandir bekledigi bir proje daha nihayet hayata geçiriliyor.

Proje Ihalesi Yapildi Yapim Ihalesi Aralik Basinda
Karaman girisine yapilan köprülü kavsak yolunun bitirilmesi ile birlikte uzun zamandir özlemi duyulan Eregli yol kavsaginin da yapimina baslanacagi bildirildi.
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan, konuyla ilgili olarak,   Karaman ilimizin gerçek bir sehir görünümüne kavusmasinin alt yapi faaliyetlerinin tamamlanmasi ile mümkün olacagini söyledi. Milletvekili Elvan açiklamasinda kisa bir süre önce Karaman girisine yapilan köprülü yol kavsaginin ardindan yine benzer bir proje ile Eregli Yol Kavsaginin da yapimina baslanacagini belirtti. Milletvekili Elvan, proje halesi biten ve yapim ihalesi ise aralik basinda yapilacak olan Kavsagin daha modern ve dayanikli olmasi için Drenaj sistemi ile yapilmasi konusunda Ulastirma Bakani ile görüstügünü, daha pahali olmasina ragmen Sayin Bakan’in bu konuda olumlu görüs bildirdigini dile getirdi. Yapim ihalesinin aralik basinda yapilacagini belirten Elvan, Köprülü kavsagin yapimina ise 2012 basinda baslanacagina ve kisa bir süre içinde de tamamlanacagina vurgu yapti.
Elvan, Karaman sehrinin ihtiyaci olan alt yapi faaliyetlerinin bundan sonra da hiz kesmeden devam edecegini ve tüm bu çalismalarda emegi geçen herkese tesekkür ettigini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284