Recep Konuk; “Oyalanmaya Vakit Yok, Oy Ver Baslasin”

AK Parti Karaman Il Teskilati 1 Kasim’da yapilacak seçimler için sahaya indi. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den milletvekili seçilen ve 1 Kasim seçimlerinde de yeniden aday gösterilen Recep Konuk ve Recep Seker, Il Baskani Nazmi Ünlü, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Genel Meclis Baskani Celalettin Güngörer ve partililerle birlikte Bugday Pazari esnafi ve Karaman Ticaret Borsasi’ni ziyaret ederek seçim çalismalarina start verdi.

Recep Konuk; “Oyalanmaya Vakit Yok, Oy Ver Baslasin”

Ilk günkü askla Haydi Bismillah diyerek çalismalara basladiklarini belirten Recep Konuk, “Karamanli hemsehrilerimiz 7 Haziran seçimlerinden bu yana geçen süreçte yasananlari bir kez daha degerlendirme firsati bulacak ve ben inaniyorum ki 1 Kasim’da önlerine gelecek sandikta tercihlerini istikrardan yana kullanarak AK Parti’yi daha güçlü bir sekilde tek basina iktidara tasiyacaklardir” dedi.
7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den milletvekili seçilen ve 1 Kasim seçimlerinde de yeniden aday gösterilen Recep Konuk ve Recep Seker, Il Baskani Nazmi Ünlü, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Genel Meclis Baskani Celalettin Güngörer ve partililerle birlikte Bugday Pazari esnafi ve Karaman Ticaret Borsasi’ni ziyaret ederek seçim çalismalarina start verdi. Bugday pazari ziyaretlerinde esnaflarin istikrardan yana oldugunu gördügünü ve vatandaslarin kendilerine gösterdigi ilginin memnuniyet verici oldugunu ifade eden Recep Konuk, 1 Kasim seçimlerinin önemine degindi. Konuk, “7 Haziran seçimleri sonrasi AK Parti olarak tek basimiza iktidar olamadik ama Genel Baskanimiz ve Basbakanimiz Ahmet Davutoglu bir koalisyon hükümeti kurulabilmesi için samimiyetle ve özveriyle yürüttügü çalismalarda maalesef sonuca ulasamadigindan anayasal zorunluluk geregi 1 Kasim’da yeniden sandik basina gidecegiz. Bu seçimler ülkemizin gelecegi açisindan büyük önem arz etmektedir. Bizler ülkemize ve milletimize hizmet askindan ve sevkimizden geri adim atmadan ilk günkü askla Haydi Bismillah diyerek seçim çalismalarimiza basladik. Seçimlere 1 ay gibi bir süre olmasina ragmen bunu bir bahane olarak görmeyecek her vatandasimiza ulasmak için gece gündüz demeden çalisacagiz. Karamanli hemsehrilerimiz 7 Haziran seçimlerinden bu yana geçen süreçte yasananlari bir kez daha degerlendirme firsati bulacak ve ben inaniyorum ki 1 Kasim’da önlerine gelecek sandikta tercihlerini istikrardan yana kullanarak AK Parti’yi daha güçlü bir sekilde tek basina iktidara tasiyacaklardir” dedi.
Karamanli hemsehrilerine “oyalanmaya vakit yok, oy ver baslasin” diyerek seslenen Recep Konuk, “7 Haziran seçimleri sonrasi maalesef mecliste ciddi anlamda çalisma ortami olusmadi, komisyonlar bile kurulamadi. Ama bizler Karamanli hemsehrilerimizden aldigimiz yetkiyi ve sorumlulugu en iyi sekilde degerlendirebilmek adina meclis çalisiyormus gibi komisyonlar kurulmus gibi Karamanimiz ve ülkemiz için çalisma gayretinde olduk. Bu kisa zamana ragmen büyüyen ve büyük Karaman için gelecegi konusacagimiz ve gelecegi insa edecegimiz bir zeminin temellerini attik. Serbest Bölge ve Gida Vadisi ile markalasma konusunda bir proje zemininde Karaman’i ve devleti bulusturmak için ilk adimlari attik. Önümüzdeki günlerde bu çalismalarin devami gelecek ve Karaman ekonomik anlamda önemli bir çalistaya ev sahipligi yapacak. Hem ülkemizin hem Karamanimizin oyalanmaya, vakit kaybetmeye vakti yok. 1 Kasim’da insallah Karaman kararini istikrardan yana verecek ve siyasetin isbasi yapmasi için sandiktan güçlü bir ses yükseltecek. Inaniyorum ki hemsehrilerimiz gücümüze güç katacak Karaman daha hizli kosmaya baslayacak. Zaman oyalanma zamani degil is zamani diyorum. Hemsehrilerimiz kendilerini oyalamayacak siyasi heyetin de AK Parti oldugunu zaten biliyor” dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili ve 26’nci Dönem Milletvekili Adayi Recep Konuk, AK Parti’nin 4 Ekim’de açiklanacak seçim beyannamesine iliskin olarak da “4 Ekim’de Genel Baskanimiz ve Basbakanimiz Ahmet Davutoglu tarafindan açiklanacak seçim beyannamemizde basta emekliler ve gençler olmak üzere toplumun her kesimini ilgilendiren konularda müjdeler olacak. Basbakanimiz ve Genel Merkez yetkililerimiz beyannameye son halini veriyorlar. Bu beyanname 1 Kasim sonrasi tek basina iktidar olarak kuracagimiz hükümetimizin de programina dönüstürülerek uygulanacaktir” dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili ve 26’nci Dönem Milletvekili Adayi Recep Seker’de esnaf ziyaretlerinde, 1 Kasim seçimlerinin Türkiye ve Karaman için hayirli olmasini dileyerek, “7 Haziran sonrasi halkimizin destegiyle milletvekili olarak Karamanimiz için çalistik ve çalismaya devam edecegiz. Bundan sonraki süreçte AK Parti’yi yeniden tek basina iktidara tasimak için var gücümüzle çalisacak ülkemizin Yeni Türkiye insaasinda kaldigi yerden devam etmesi için 1 Kasim seçimlerinden daha da güçlenerek çikacagiz. Seçilip seçilmeme konusunda herhangi bir kaygimiz yok biz oyumuzu artirarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu da Karamanli hemsehrilerimizin destegi ile bu davaya gönül vermis partililerimizle hep birlikte basaracagiz” dedi.
Recep Konuk, Recep Seker ve beraberindekiler Bugday Pazari esnafi ziyareti sonrasi Karaman Ticaret Borsasi’ni da ziyaret ederek Karaman Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug ve çalisanlarla da görüstü ve bir süre sohbet etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284