Recep Konuk’tan Çat Kapi Ziyaretler

AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarim Orman ve Köyisleri Komisyonu Baskani Recep Konuk, yogun meclis çalismalarinin yani sira Karaman’da seçmenleriyle de bir araya gelmeye devam ediyor.

Recep Konuk’tan Çat Kapi Ziyaretler

Çat kapi ziyaretleriyle dikkat çeken Recep Konuk, sik sik vatandaslarla bulusuyor. Ankara’da gece geç saatlere kadar meclis çalismalarini sürdürdüklerini, firsat buldukça da seçim bölgesine ziyaretler gerçeklestirerek vatandaslarla bir araya geldiklerini ifade eden Konuk, sehri yöneten tüm yöneticilerin ortak paydasinin Karaman oldugunu, olusturulan uyumlu çalisma ortamiyla da Karaman’i daha gelismis, refah seviyesi daha yüksek bir konuma getirmeyi amaçladiklari vurguladi.
Geçtigimiz günlerde köyleri ziyaret eden Recep Konuk, önceki günde sehir merkezinde kahvehaneleri ve esnaflari ziyaret etti. Seçimlerin ardindan uyumlu bir çalisma ortami olusturduklarini ve sehri yöneten tüm yöneticilerin ortak paydasinin Karaman oldugunu ifade eden Recep Konuk, “Bizler yogun meclis çalismalarindan firsat buldukça seçim bölgemizde de vatandaslarimizla bir arada olmaya gayret ediyoruz. Onlarin sorunlarini dinleyerek çözüm üretmeye, sevinç ve hüzünlerini paylasmaya çalisiyoruz. Sehri yönetenler olarak hepimizin ortak hedefi daha müreffeh, daha huzurlu, sosyal hayati ile canli kentsel donatilari ile daha güzel, sanayisi daha güçlü, kültürel faaliyetleri ile daha renkli, adindan söz edilen ve adindan söz ettiren bir Karaman’dir. Hepimize o Karaman’in insasinda yer var ve hepimize görev düsüyor. Bizler üzerimize düsen görevi layikiyla yerine getirme gayretindeyiz. Karaman Anadolu’nun iddiali sehri. O nedenle Karaman’da yapacagimiz onlarca is var. Onlarca isi sabirla ve elbirligi ile yapacagiz. Bize güvenen hemsehrilerimizin ve milletimizin güvenine layik olacak isler yapmak, bu isleri de süratle yapmak zorundayiz. Milletimizin her derdine derman bulmak, milletimizin her ferdine devletin sefkat elini uzatmakla mükellefiz” dedi.
Sehir merkezinde, kahvehane ve esnaf ziyaretinin ardindan Karaman Kent Konseyi’nin, ‘Koç Aile Projesi’ kapsaminda çesitli ailevi nedenlerden dolayi anne ve babasi ayri olan yetim ve öksüz çocuklarin saglikli bir sekilde topluma kazandirilmasini amaçlayan ve egiticilerin bilgilendirildigi toplantiya da katilan Recep Konuk, Karaman Kent Konseyi’nin çalismalarini yakindan takip ettiklerini ve sehrin gelismesinde önemli rol üstlenen Kent Konseyi’nin son dönemde baslattigi toplum yararina projeleri desteklediklerini söyledi. Konuk, ‘Koç Aile Projesi’nin çok anlamli ve örnek bir proje oldugunu böyle bir projenin hayata geçirilmesinden de son derece mutlu oldugunu belirtti.
KONUK, ÖGRENCILERLE BIR ARAYA GELDI
Recep Konuk çat kapi ziyaretlerini Madensehri köyü ile sürdürdü. Köyde egitim gören ögrencilerle bulusan Konuk, onlarla tek tek ilgilendi, sohbet etti hatta oyunlar oynadi. Çocuklara çesitli hediyeler vererek sevindiren Recep Konuk, gelecegimizin teminati çocuklarin bulunduklari bölgede en iyi sartlarda egitim alabilmeleri ve gelecekte topluma faydali nesiller yetistirilebilmesi için çaba sarf ettiklerini ifade etti. Köy halkiyla da bir süre görüsen Konuk, “Ben çat kapi ziyaretleri seviyorum. Kalabalik karsilama gruplarina ihtiyaç duymuyorum. Halkimizla iç içe olarak onlarin sorunlarini yerinde dinlemeyi, onlarla hemhal olup vakit geçirmeyi seviyorum. Ben onlarin içinden gelen biriyim. Birbirimizden farkimiz yok. Önemli olan sorunlarin yerinde tespiti ve çözüme kavusturulmasi için gayret harcamaktir. Mecliste yogun Genel Kurul çalismalarimiz sürüyor ancak seçim bölgemizi de ihmal etmemeye gayret ediyoruz. Hem Karaman’in hem de ülkemizin siyasetten yegane beklentisi bugününün dünden, yarininin bugünden daha müreffeh, daha zengin, daha huzurlu olmasidir. Millet sandikta seçtiklerini kendisine efendilik yapmasi için seçmez. Makam mevki sahibi olsun diye de seçmez. Millet sandikta oyunu kendisine en iyi hizmetkârligi yapacak olana verir. Kendisi adina kossun, kosustursun milletin islerini görsün diye siyasetçiye yetki verir. AK Kadrolar sandikta verilen her oyun niçin verildigini tam idrak ettigi için Türkiye 2002 yilina göre daha zengin, daha kudretlidir. Bizlere de bu zenginligi ve kudreti daha ileriye tasimak düser. Bunun için gayret içindeyiz olmaya da devam edecegiz” seklinde konustu.
Karaman’da çat kapi ziyaretlerini tamamlayan Recep Konuk, dönüste memleketi Çumra’nin Arikören Mahallesi’nde kahvehane ve esnaf ziyareti yaparak burada da üreticilerle bir süre sohbet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284