Sarıveliler’de O Başarılı İki İsme Plaket

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı Sarıveliler’de iki başarılı isme plaket verdi. Plaketleri il başkanı Mahmut Ünüvar adına ilçe başkanı Kasım Tunç takdim etti.

Sarıveliler’de O Başarılı İki İsme Plaket

Karaman merkezin yanı sıra ilçelerdeki sivil toplum kuruluşlarının da çalışmalarını yakından takip eden Milliyetçi Hareket Partisi Karaman il Başkanlığı, iki başarılı isme plaket verdi. İlçe başkanlığına davet edilen Sarıveliler Merkez Mahallesi Muhtarı Davut Özcan ve Sarıveliler Ziraat Odası Genel Sekreteri Halil Uğurelli'ye plaketleri ilçe başkanı Kasım Tunç tarafından takdim edildi.

MHP Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar adına plaketleri veren Sarıveliler ilçe Başkanı Kasım Tunç, "Saha çalışmaları kapsamında köy ve mahalle ziyaretlerimiz Karaman merkezde olduğu gibi ilçelerde de devam ediyor. Bu çalışmalar sırasında vatandaşlarımızın taleplerinin çözümü noktasında sivil toplum kuruluşlarımız ve muhtarlarımızla koordineli bir çalışma yürütüyoruz. Öte yandan ilçemizdeki STK’ların ve muhtarlarımızın toplumsal faaliyetlerini de yakından takip ediyoruz.

Bu bağlamda gece gündüz demeden bulundukları mahalle ve STK’lar da vatandaşlarımızın hizmetine koşan hemşerilerimizin gayreti gerçekten takdire şayandır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu çalışmaları desteklediğimizin bilinmesi, talep edildiği her an yanlarında olduğumuzu göstermek ve çalışmalarını tebrik etmek maksadıyla belirlenen isimlere plaket takdim ediyoruz. Gerek Merkez Mahallesi Muhtarımız Davut Özcan, gerekse Sarıveliler Ziraat odası Genel Sekreterimiz Halil Uğurelli kendi alanlarında görevlerini layıkıyla yaparak vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm aramaktadırlar. Kendilerini başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum "dedi.

Plaket takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284