Seker Ve Konuk, Rozetleri Birbirlerinin Yakalarina Takti

7 Haziran’da yapilan seçimler sonrasinda Milletvekili seçilen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yeni üyeleri, mazbatalarini alarak Türkiye Büyük Millet Meclisi`nde (TBMM) kayit islemlerini yaptirmaya basladi. TBMM`de kayit islemleri Seref Holü`nde devam ediyor. AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Seker mazbatalarini teslim ederek, kayit yaptirdi.

Seker Ve Konuk, Rozetleri Birbirlerinin Yakalarina Takti

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, iki milletvekili olarak Karaman'dan geldiklerini belirterek, "Birisi Recep Konuk, Sekerci Recep, digeri Recep Seker. Seçimlerin ülkemize, milletimize hayirli olmasini diliyorum. Bugün belki son yillarda yasadigimiz katilimin en yüksek oldugu 25. dönem bir Meclisi olacak. Katilimin yüksek oldugu Meclis'ten çok sey bekleniyor" ifadelerini kullandi.
AK Parti Karaman Milletvekili Recep Seker ise, halki en iyi sekilde temsil etmek üzere yola çiktiklarini kaydederek, "Halkimizin oylama sonucundaki takdiri bizim için degerli. Bu takdirin geregini de ülkemiz için en son gücümüze kadar kullanacagiz ve ülkemiz için çalisacagiz" seklinde konustu.
Daha sonra AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Seker, rozetlerini birbirlerinin yakalarina takti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284