Ulastirma Bakani Elvan 18 Ocak’ta Ilimize Geliyor

AK Parti Il Baskani Kerim Dereli Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan’in bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere 18 Ocak Cumartesi günü memleketi Karaman’a gelecegini söyledi.

Ulastirma Bakani Elvan 18 Ocak’ta Ilimize Geliyor

Bakan Elvan’in Karaman, programi ile ilgili bilgi veren Il Baskani Kerim Dereli, "Karaman Milletvekilimiz Lütfi Elvan, bakan olduktan sonra ilk kez memleketi Karaman’a gelecek. Yapacagi bu ilk ziyaret simdiden bizleri heyecanlandirdi. Bakanimizin tam programi netlesmese de, burada valilik, belediye ve teskilatimizi ziyaret edecek. Ziyaretlerden sonra bakanimiz Karaman’daki Sivil Toplum Kuruluslarinin temsilcileri ile bir araya gelecek. Daha sonra bakanimiz hasta kabulüne baslayan yeni karaman Devlet Hastanemizde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler alacak" dedi.
Lütfi Elvan'in bakan olduktan sonra memleketi Karaman’a ilk gelisi olmasi nedeniyle teskilat olarak görkemli bir karsilama yapmayi düsündüklerini kaydeden Dereli, “Bakanimiz için 500 araçli bir konvoy yapmayi hedefliyoruz. Bu konvoyla bakanimizi il girisinde karsilayacak" diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284