Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan: “Büyük Yatirimlarimizdan Rahatsiz Olan Kesimler Var”

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Istanbul’a yapilacak büyük yatirimlardan rahatsiz olan kesimler oldugunu belirterek, “Ama biz kararlilikla bu çalismalara devam edecegiz” dedi.

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan: “Büyük Yatirimlarimizdan Rahatsiz Olan Kesimler Var”

Seçim bölgesi Karaman’da gezi ve incelemelerde bulunan Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Karaman Valiligi ziyaretinin ardindan Karaman Belediyesi’nin tarihi ‘Tas Bina’daki temsili baskanlik makamini ziyaret etti. Buradan AK Parti il baskanligina geçerek partililerle görüsen Bakan Elvan, ögle yemegini sivil toplum kuruluslarinin temsilcileriyle birlikte yedi.
Polisevindeki yemegin çikisinda gazetecilere açiklamalarda bulunan Bakan Elvan, büyük projelerinin engellenmeye çalisildigini söyledi. Bakan Elvan, “3. havalimani, 3. köprü, Istanbul-Izmir Otoyolu gibi bizim büyük projelerimiz var biliyorsunuz. Bunlara süratle devam edecegiz ama bu büyük yatirimlarimizdan rahatsiz olan kesimler var. Hem içeride hem disarida rahatsiz olan kesimler var. Ama biz kararlilikla bu çalismalara devam edecegiz. Türkiye hizla büyümeye yükselmeye devam ediyor” dedi.
Bakan Elvan, Hakimler ve Savcilar Yüksek Kurulu’nda (HSYK) düsünülen degisiklikle ilgili ise, “Biz anayasa degisikligine sicak baktigimizi ifade ettik, buna da haziriz. Gelismis ülkelerdeki yöntem belli, hemen hemen tüm gelismis ülkelerde meclis tarafindan bu kurul belirleniyor. Dolayisiyla muhalefetin eger bu hususa sicak bakmasi halinde elbette bu tür anayasa degisikligine gidilebilir diye düsünüyorum” seklinde konustu.
Bakan Lütfi Elvan açiklamasinin ardindan yeni devlet hastanesini gezdikten sonra Karaman-Mersin yolu Sertavul geçidinde yapilmasi düsünülen tünel nedeniyle bölgede incelemede bulundu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284