Ünlü: Sehrimizde Gitmedik Yer Birakmayacagiz

12 Haziran seçimlerine 6 gün gibi kisa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayi Fikret Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri seçim çalismalarini hizli bir sekilde sürdürüyor.

Ünlü: Sehrimizde Gitmedik Yer Birakmayacagiz

Geçtigimiz hafta içerisinde Ova ve Dag köylerini ziyaret eden Fikret Ünlü ve partililer hafta sonundaysa Taseli yöresi ile Ayranci ilçesindeydi.

Son haftayi il merkezinde sürdürecek olan Fikret Ünlü’nün Cuma günü Ermenek ve Güneyyurt’ta bir miting düzenleyecegi ögrenildi.
Hafta sonu pancar tarlasinda çapa yapan isçileri ziyaret eden Fikret Ünlü kadin isçilere aile sigortasi hakkinda genis açiklamalarda bulundu. Kadinlarin dert ve sikâyetlerini dinleyen Ünlü, “CHP iktidarinda geliri olmayan ailede kadinin banka hesabina 600 lira yatiracagiz. Kadinin böylece ekonomik güvencesi olacak. Kadinlarin unutmamasi gereken bir gerçek var. Kadinlara seçme ve seçilme hakkini getiren parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Kadina siyasal haklarini veren CHP, simdi ikinci büyük devrimin adimini atiyor. Siyasal güvenceden sonra ekonomik güvencesini de kazanmasi kadinlarimizi özgürlestirecektir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284