Ünlü’nün ‘Ben Olsam Kampanyasi’ Milliyet’e Haber Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili adayi Fikret Ünlü’nün, internet araciligiyla Karaman için yapilmasi gereken projeleri Karaman halkina sordugu “Ben Olsam kampanyasinin haberi Milliyet Gazetesinin 9 Haziran Persembe günkü sayisinda yeraldi.

Ünlü’nün ‘Ben Olsam Kampanyasi’ Milliyet’e Haber Oldu

Gazetede yer alan haber söyle;

Birçok fikir ve düsüncenin kamuoyuyla paylasilamadigi için kaybolup gittigini söyleyen CHP Karaman Milletvekili adayi Fikret Ünlü, seçmenin taleplerini ‘Ben Olsam Karaman Için...’ kampanyasiyla internet üzerinden topladi.

Ünlü, seçildigi taktirde önerilen fikirlerden en çok oyu alan 5 fikirin hayata geçmesi için takipçi olacagini kaydetti.

Her insanin yasadigi yöre ve ülkesi için mutlaka düsünceleri, projeleri oldugunu ifade eden Ünlü, “Bu fikir ve projelerin sadece düsünce asamasinda  kalmayip hayata geçirilebilmesi için mutlaka kamuoyuyla paylasilmasi lazim. Bir çocugun Karaman için düsüncesi, belki de güzel ilimizin gelecegi için çok önemli olabilir” dedi.

Partisinin il teskilatiyla birlikte, ‘Ben Olsam Karaman Için...’ adiyla bir kampanya baslattiklarini dile getiren Ünlü, sunlari kaydetti:kazandirmak istenilen fikirler www.fikretunlu.net/benolsam adresinden bize ulasti. Bu fikirler, 10 Haziran tarihine kadar yine bu sitede yayimlanarak oylamaya sunuldu. Milletvekili seçilirsem, önerilen fikirler arasindan en çok oyu alan 5 fikrin öncelikle hayata geçirilmesinin takipçisi olacagim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284