Vatandasi Bilgilendiren Elvan, Hem Ilgi Çekti Hem De Takdir Topladi

Yeni yasama yilina 1 Ekimden sonra baslayacak olan TBMM’nin, is yogunlugu en fazla olan Plan ve Bütçe komisyonunda çalismalar simdiden basladi. Hükümet bütçesinin meclis genel kurulunda görüsülmesinden önce onaylandigi Plan ve Bütçe Komisyonunun baskani ve Karaman Milletvekili Lütfi Elvan ise yogun çalisma temposuna simdiden girdi. Ramazan bayraminin ardindan hem ulusal hem de uluslararasi düzeydeki heyetleri kabul ederek bir dizi görüsme yapan Elvan, komisyon çalismalarina da devam ederek simdiden yogun bir maratonun içine girdi.

Vatandasi Bilgilendiren Elvan, Hem Ilgi Çekti Hem De Takdir Topladi
Dün Ahilik haftasi nedeniyle Karaman’a gelerek buradaki etkinliklere katilan Elvan, belediyenin yol ve alt yapi çalismalarini da yerinde inceledi. Sehir içi asfalt çalismalari hakkinda belediye baskani Kamil Ugurlu’dan ve diger yetkililerden bilgi alan Elvan, ayni zamanda çalismalarin yürütüldügü yerlerde ki esnaf ve vatandaslari da tek tek ziyaret etti. Vatandaslardan, yürütülen çalismalardan memnun olup olmadiklarini soran Elvan, konu hakkinda dile getirilen hususlari tek tek muhataplarina iletti ve vatandaslarin büyük oranda çalismalardan memnun oldugunu gördügünü ifade etti.
Karaman’daki bazi basin mensuplarini da ziyaret eden Elvan, hem belediyenin hem de hükümetin çalismalari hakkinda özellikle her bir vatandasi ayrintili bir sekilde bilgilendirmesi ise hem ilgi çekti hem de takdir topladi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284