Zeynep Erbakan Karaman’da Hanimlara Seslendi

Necmettin Erbakan`in kizi Zeynep Erbakan, Karaman`da düzenlenen `Milli Görüs ve Erbakan Haftasi` etkinlikleri kapsaminda `Milli Görüs ve Erbakan Ailesi` konulu konferans verdi.

Zeynep Erbakan Karaman’da Hanimlara Seslendi
Karamanli Bayanlara Milli Görüs’ün mutlaka iktidara gelecegini ve ümitsiz olunmamasi gerektigini belirten Zeynep Erbakan kadinlarin bu dava da çok önemli rolü oldugunun altini çizdi.
Zeynep Erbakan, Yunus Emre konferans salonunda ki programinda Milli Görüs’ün Merhum Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’in çok sefkatli ve mükemmel bir Baba oldugunu da belirterek her alanda örnek alinmasi gereken bir Lider oldugunu vurguladi.
Babasi Prof. Dr. Necmettin Erbakan’in çocuklara karsi asiri bir sabri oldugunu, onlarla vakit geçirmeyi sevdigini ifade eden Zeynep Erbakan, "Babamin önemli misafirleriyle, evde verdigi röportajlarda koltuga çikardik, yaramazlik yapardik, bize 'dur' bile demezdi. Çocuklara asiri deger verirdi" dedi.
Necmettin Erbakan'in daima insanlarin kurtulusu için çalistigini belirten Erbakan, sunlari kaydetti:
"Babam son derece sakin bir insandi. 28 Subat sürecinde bile normal yasantisinda hiç bir degisiklik olmamisti. O gün eve geldi, su istedi, namazini kildi ve gidip yatti. Konu ile alakali bizle konusmadi bile. Annem babama, 'senin sinirlerin alinmis' derdi. O derece olaylari sakinlikle karsilardi."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284