2016 Yilinin Ilk Verimlilik Degerlendirme Toplantisi Yapildi

Karaman Kamu Hastaneleri Birligine bagli saglik tesislerinin 2015 yili Aralik ayi Verimlilik degerlendirme toplantisi Genel Sekreterligin ev sahipliginde gerçeklestirildi.

2016 Yilinin Ilk Verimlilik Degerlendirme Toplantisi Yapildi

Toplantinin açilis konusmasini yapan Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu 2016 yilina iyi ve hizli bir giris yaptiklarini, hedeflerinin büyük oldugunu belirterek Birlige bagli kurumlara çok is düstügünü söyledi. Saglik hizmetlerinin kalitesini arttirmayi arzu ettiklerini söyleyerek “Is disiplininden, is ahlakindan, temizlikten, kasitli veya kasitsiz davranis sekillerinin iyilestirilmesinden yana egitimlerimiz yine ve yeniden bire bir tekrar edilmeli” diye konustu.
Dr. Erenoglu hastanelerden bahsederken Ermenek Devlet Hastanesinin yüzde 95’inin tamamlandigini, bundan böyle donanima ve tefrisat islerine baslayacaklarini dile getirdi.
Ermenek’e kurulacak olan tomografi cihazi Karaman Devlet Hastanesindeki ile ayni seviyede. Bugün firma tarafindan kurulumu gerçeklestirilmek üzere yola çiktigi haberi verildi. Bundan sonraki süreçte hastanenin bir kismini daha erken kullanmaya baslayabiliriz dedi.
Karaman Devlet Hastanesinde baslayan anjiyo sayesinde hasta sevklerinde belirgin bir düsüs yasandigini açiklayan Genel Sekreter “ anjiyo islemleri rutine girdi. Basarili bir sekilde devam ediyor. Bu konuda iddialiyiz. Konya’dan hasta gelecegine inaniyorum.
Açik kalp ameliyatlarina da en kisa zamanda baslayacagiz. Hekim yönünden sayimizi arttirmayi düsünüyoruz. Bununla ilgili Bakanlik nezdinde görüsmelerimiz devam ediyor. Karaman Devlet Hastanesinde ana branslarda nöbetçi uzman doktor kalacak seviyeye çikartmak istiyoruz. Dâhiliye, çocuk, kadin dogum, genel cerrahi ve ortopedi branslarinda kadroyu nöbet tutacak sayiya tamamlayarak bölge hastanesi konumuna çikartmak istiyoruz. Travmatik acil hastane rolünde 24 saat hastaya müdahale edecek sekilde yakin il ve ilçelerden hasta gelmesini planliyoruz. Bunu basarabilecegimize inaniyorum. “ seklinde konustu.
Agiz Dis sagligi Merkezinde verilen saglik hizmetleri yelpazesinin gerçeklestirilecegini de vurgulayan Dr. Erenoglu dis merkezlere yapilan hasta sevklerinde titiz davranilmasini istedi. Gereksiz sevklerin önüne geçilmesi gerektigini vurguladi.
Verimlilik Degerlendirme toplantisi Aralik ayina ait verilerin sunumuyla devam etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284