24. DAS Egitimi Semineri Basariyla Tamamlandi

Bu yil 24.sü düzenlenen DAS Egitim Semineri ilimizde basariyla gerçeklesti.

24. DAS Egitimi Semineri Basariyla Tamamlandi

Açilis konusmalarini Kamu Hastaneleri Birligi Idari ve Mali Hizmetler Baskani Mehmet Yavuz, Karaman Devlet Hastanesi Bashekim Yard. Op. Dr. M. Kerim Serbetçi, Saglik Hizmetleri Müdürü Songül Kaya, DAS Dernegi Baskani Dr. Murat Günaydin ve DAS Dernegi Genel Sekreteri Hemsire Dilek Zenciroglu yaparken, Bülent Gürler, Saban Esen ve Murat Günaydin gibi degerli hocalarimiz da oturum baskanligi görevini üstlendiler.
DAS Egitim Semineri konulari olarak; Hastane Enfeksiyonlari ve El Hijyeni, Hastanelerde Hijyenik Havalandirma Sistemleri, Endoskoplarin Temizligi ve Dekontaminasyonu, Temizlik ve Dezenfeksiyonda Yeni Yöntemler ve Denetlenmesi, MSÜ Mimari Yapilanma, MSÜ ve Ameliyathanelerde Kisisel Koruyucular ve Kullanimi, Cerrahi El Temizligi, ADSM’ de Kullanilan Aletler ve Özellikleri, ADSM’ lerde DAS Uygulamalari gibi önemli konulara deginilmesi katilimcilar açisindan oldukça faydali oldu. Türkiye’nin dört bir yanindan gelen 200’ e yakin katilimcinin oldugu toplanti, soru- cevap seklinde sona erdi.
Egitimin ardindan yeni hastanemizi ziyaret eden hocalarimiz, hastanemizi çok begendiklerini belirttiler. Bu toplantinin ayarlanmasinda ve organizasyonun yapilmasinda büyük emegi geçen Sterilizasyon Hemsiresi Muhtedir Caner’e çok tesekkür ettiklerini belirten hocalarimiz, onlarin yaninda olan Idari ve Mali Hizmetler Baskani Mehmet Yavuz’a, Bashekim Yard. Op. Dr. M. Kerim Serbetçi’ye ve Saglik Bakim Hizmetleri Müdürü Songül Kaya’ya da sonsuz tesekkürlerini sunarak aramizdan ayrildilar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284