4. TOKİ Sakinlerine “Kanserde Erken Teşhis Hayat Kurtarır” Eğitimi

4. TOKİ site yönetimi koordinatörlüğünde TOKİ İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda site sakinlerine “Meme Kanseri ve Rahim Kanseri” konulu bir eğitim programı düzendi. 

4. TOKİ Sakinlerine “Kanserde Erken Teşhis Hayat Kurtarır” Eğitimi

23 Ocak 2019 Çarşamba günü saat 11-12 saatleri arasında düzenlenen eğitim programında konuşan Toplum, Ruh Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. İnanç Çolakoğlu katılımcılara meme kanseri ile mücadelede erken teşhis konusunda bilgiler verildi. Katılımcıların hayatlarını daha sağlıklı yürütebilmeleri için gerekli bilgilerin paylaşıldığı eğitimde kanser ile mücadelede nasıl önlemler alınması gerektiği ve sağlık açısından meme kanseri ve rahim kanserinin önemine değinildi. 
Seminere site sakinlerinden çok az sayıda katılım olması sebebiyle eğitimlerin devamlı olması için gerekenlerin yapılmasını dile getiren 4. TOKİ Muhtar Adayı Gülşen Yılmaz: “Toplumumuzun sağlık açısından bilgilendirilmesi için böyle bir eğitimin verilmesi amacıyla buradayız. Halkımızı daha bilinçli hale getirilmek için Muhtar adayı olarak gereken bütün olanakları kullanmaya gayret ediyorum. Zamanla gelişen teknoloji ile vatandaşlarımızın daha huzurlu ve daha sağlıklı bir birey olmaları açısından bu eğitimler çok önemli. Site yönetimimizin de destekleriyle bu çalışmaları arttıracağız. Sizlerin de emekleriyle site sakinlerimizin daha çok katılımını sağlayarak eğitimlerin etkili bir şekilde ilerletilmesini talep ediyorum “dedi. 


 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2019, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284