Acil Yapilan Anjiyo Sayesinde 4 Hasta Hayata Geri Döndü

Karaman Devlet Hastanesinde anjiyo yapmaya baslayali daha 5 gün olmasina ragmen rutin hastalarin yaninda 5 günde 4 kalp krizi geçiren hastaya da müdahale edilerek anjiyolari yapildi. Bu hastalardan 3’üne sent takildi.

Acil Yapilan Anjiyo Sayesinde 4 Hasta Hayata Geri Döndü

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu verilen hizmetten duydugu memnuniyeti dile getirirken “ acil bir hastaya müdahale ederek hayatinin kurtulmasina vesile oluyorsak bundan daha güzel bir hizmet olamaz” dedi.
Ilimizde anjiyo ünitesinin açilmasinin ne kadar önemli oldugunu vurgulayan Genel Sekreter önceden acil gelen tüm kalp hastalarini maalesef hepsini büyük merkezlere sevk etmek zorunda kaldiklarini ifade ederek sunlari söyledi.
“Sevk edilen hastalarimiz arasinda yolda kaybettigimiz hastalarda oldu. Ama bundan sonra kalp hastalarina Devlet Hastanesinde müdahale edilebilecek. Pazartesi baslayan anjiyo islemlerinde toplam 4 acil hastaya müdahale edildi. Bunlardan bir tanesi ilimiz özel hastanelerinin birinden acil getirildi ve aninda anjiyosu yapildi. Bugün acil kalp krizi ile gelen hastalardan bir tanesi 1938 dogumlu. Sabah 10. 30 da hastanemize getirilen hastaya saat 11.00’de acil anjiyo yapilarak stent takiliyor. Karamanin bu asamaya gelmesi çok güzel. Insallah bu hayati ünitemiz çok daha hayatin devam etmesine sebep olacak”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284