Ameliyathane Çalisanlarina Yemekhane

Karaman’da ameliyathanede zaman kaybini önlemek ve hastalarin daha kaliteli hizmet alabilmesi için ayri bir yemekhane yapildi.

Ameliyathane Çalisanlarina Yemekhane

Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu ve Karaman Devlet Hastanesi Bashekimi Orhan Rahmi Fesçekoglu ilk yemeklerinde ameliyathane personellerini yalniz birakmadi. Personellerle birlikte yemege katilan idareciler, çalisanlarin da fikirlerini aldi.
Personelin memnuniyetine dikkat çeken Erenoglu, "Personel memnuniyeti, bizim de memnuniyetimizdir. Siz isteyin, biz yapalim" dedi.
Ayni anda 28 kisinin yemek yiyebilecegi bir yemekhanesi olan ameliyathane servisinde, 5 uzman doktor, 26 hemsire, 22 anestezi teknisyeni, 18 personel ve 5 servisler arasi hastalarin nakil islemlerini yapan personel olmak üzere toplam 76 personel görev aliyor. Ayrica ameliyat günü olan tüm cerrahlarin, ameliyathane yemekhanesinde yemek yiyebilecek. Hem vakit kaybini önlemek, hem de 7-24 hizmet veren birimde, hastalara daha verimli, hizli ve kaliteli hizmet vermenin bizlerin en önemli görevi oldugunu belirten Erenoglu, “Personel memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Sizler mutlu iseniz, bizler daha memnun oluruz. Her türlü açik ve mantikli fikirlere idare olarak açigiz. Siz isteyeceksiniz, bizler yapacagiz” dedi. (Haber Merkezi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284