Arabada Doğum Yaptıran Ekip Ödüllendirildi

Karaman Devlet Hastanesinin bahçesinde araba içinde doğum yaptıran Acil Servis çalışanları teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Arabada Doğum Yaptıran Ekip Ödüllendirildi
Geçtiğimiz günlerde Karaman’ın Hasanoba Köyünde ikamet eden hamile B.Ç, doğum sancılarının başlaması üzerine eşi tarafından Karaman Devlet Hastanesine getirilmiş ancak acil servise alınamadan arabanın içinde doğum gerçekleştirildi.
O gün nöbetçi acil servis çalışanları tarafından olağanüstü performansla arabanın içinde 4. bebeğini dünyaya getiren anne, bebeğinin de sağlık durumlarının iyi olması üzerine ertesi gün taburcu edildi.
Karaman Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu her zaman doğumun, doğru zamanda, doğru yerde ve doğru kişiler tarafından gerçekleştirilmesiyle başarılı kabul edildiğini ancak bu olayda doğru yerin söz konusu olmadığını belirterek ancak doğru kişiler tarafından başarılı bir doğum yaptırıldığını ifade etti.
“Arabanın içinde yaptırılan doğum esnasında hastanın mahremiyetine gereken hassasiyet gösterilmiş ve temizlik personelleri tarafından arabanın etrafına çarşaflarla bir set yapılmış. Kurumumuzda her gün pek çok doğum gerçekleştiriliyor. Ancak bu olağanüstü doğumda süreci başarılı şekilde yürüten organize eden sağlık ve temizlik tüm personelimi kutluyor, teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Genel Sekreter Vekili İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu’da genel olarak sunulan sağlık hizmetlerinden duyulan memnuniyetin yüksek olduğunu vurgulayarak “Bu tür özellikli ve normal dışı acil müdahale gerektiren durumlarda yakalanan başarı da bu memnuniyeti pekiştirmektedir. Ben tüm çalışanlarımızı ve sizi tebrik ediyor ve teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Teşekkür alan sağlıkçılar da çalışmalarının yönetim tarafından görülmesinden ve hatta ödüllendirilmekten dolayı duydukları memnuniyeti anlattılar.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284