Aslan: Hastanemiz Asilsiz Dedikodularla Yipratilmaya Çalisiliyor

Ilimizde saglik sektöründe hizmetlerini sürdüren Özel Mümine Hatun Hastanesi’nin el degistirdigi yönünde çikan söylentilere hastane Yönetim Kurulu Baskan vekili Faysal Aslan açiklik getirdi.

Aslan: Hastanemiz Asilsiz Dedikodularla Yipratilmaya Çalisiliyor

Aslan, 2009 yilinda kurulan hastaneyi 2011’de devraldiklarini belirterek, “Ilk hizmete basladigimiz dönemlerde aylik ortalama 2-3 bin kisiye hizmet veriyorken son zamanlarda bu sayimiz yaklasik 10-12 bine çikmistir. Ameliyat sayimiz o zamanlar haftada bir iki tane iken suanda haftada 40-50 ameliyat yapmaktayiz. Bu sayiya da kaliteli, tecrübeli hekim kadromuzla ve Karaman halkinin teveccühü ile ulastik. Biz hizmet anlayisi olarak yola çiktigimizda amacimiz Karaman’in takdirini, begenisini, teveccühünü kazanmis doktorlarla yola çikmakti. Gerek devletten aldigimiz doktorlarin yani sira Karaman ilimize üç doçent kadrosu ve cerrahi branstaki doçent kadrosunu hastanemiz bünyesine katarak iyi isler yaptigimizi düsünüyoruz. Buda yine Karaman halkinin teveccühü ile gerçeklesmistir. Ayrica ameliyathanemiz çok iyi hizmet vermekte ve üç tane doçent kadrosu bulundurarak üniversite düzeyinde ameliyatlar yapilmaktadir. Özellikle ortopedi, beyin cerrahi ve genel cerrahi dallarinda çok üstün ameliyatlar yapabilmekteyiz ve bu sekilde Karaman halkinin Konya veya baska sehirlere gitmesine gerek kalmadan sagliklarina kavusmalarini sagliyoruz” dedi.
Aslan, son günlerde hastanenin el degistirdigi yönünde çikan söylentilere de açiklik getirerek, “Ilk geldigimiz dönemle bugünkü potansiyel düsünülürse o dönem çok zarar etmemize ragmen satmayi düsünmedigimiz hastanemizi eksikliklerimizi tamamlayip sikintilarimizi tamamen asmisken, satmak pek akilla ve mantikla bagdasacak bir durum degil. Mesela geçen yil itibariyle 118 bin tane hasta bakmisiz. Yaklasik üç bin tanede ameliyat yapmisiz. Bu kadar basarili hizmetler verirken hastanemizi satmak gibi bir düsüncemiz asla olamaz. Gündemimizde yönetim olarak hastaneyi elden çikarmak gibi bir niyetimiz de yok. Biz Karaman halkina en iyi hizmet vermek için tüm kadromuzla birlikte çalismaya devam edecegiz.” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284