Başkanlardan 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Mesajı

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Meclis Başkanı Mustafa Uysal, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladılar.

Başkanlardan 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Mesajı

Başkanlar mesajlarında, “Sağlıklı yaşam, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Kaliteli bir sağlık sistemi nitelikli bir toplumun en önemli beklentisidir. Hiç kuşkusuzdur ki bu anlamda doktorlarımız, fedakarlıkları ve meslek onurları sayesinde, insanların yaşam kalitesini yükseltmede ve sağlığına kavuşturmak adına önemli ve zor bir görev üstlenmişlerdir.
Çünkü sağlıklı insan, mutlu insan demektir. Günümüzde insanoğlu modern tıbbın nimetlerinden faydalanırken bu yolda en büyük yardımcısı sağlık çalışanları olmuştur. Canımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlık personelinin hayatımızdaki yeri yadsınamaz.
Türk Hekimlerinin çalışma azmi tarih boyunca hiçbir zaman azalmamış aksine artarak Türkiye’nin içinde bulunduğu her şartta devam etmiştir.
Bir nefes sıhhatin bile değerinin bilincinde olarak; hiçbir ayrım gözetmeden sağlıklı ve mutlu bir hayat sunmayı ilke edinen, güç koşullarda bile fedakarca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, bu kutsal meslekteki özverili çalışmalarından dolayı hepsini ayrı, ayrı tebrik ediyoruz” dediler.       

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284