Dr. Recep Şeker; “14 Mart Tıp Bayramını Kutluyorum”

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Dr. Recep Şeker; “14 Mart Tıp Bayramını Kutluyorum”

Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.
Değerli hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız “Halka Hizmet Hakka Hizmet” düsturu ile insan hayatını her şeyin üstünde tutarak, insanlarımızın daha sağlıklı ve mutlu yaşaması ve sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmesi adına kutsal ve onurlu mesleklerini büyük bir özveri ile icra etmektedirler.
Bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayarak gece-gündüz, kar-kış, çamur, bayram-tatil demeden tüm zorluk ve güçlüklere rağmen her koşulda büyük bir sabır ve sevgi ile görevlerini en iyi şekilde icra eden başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın bu özverili çalışmaları ve gayretleri takdire şayandır.
“Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet bir nefes sıhhat gibi" meşhur sözünden da anlaşılacağı gibi sağlık her şeyin başıdır, dünyadaki en büyük mutluluktur. Saygıdeğer doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız göreve başladıkları ilk andan itibaren tüm enerjilerini, insanların daha sağlıklı hayat yaşamaları ve hayatın her alanında daha verimli olmaları için harcamaktadırlar.
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışı ve sağlıklı bir toplum meydana getirmenin sağlıklı bireyler yetiştirmekle mümkün olacağının bilinci ile AK Parti iktidarında sağlık ve tıp alanında çok önemli gelişmeler ve ilerlemelere yaşanmış, uygulanan “Sağlıkta Dönüşüm” programı ile çok önemli yatırımlara ve reformlara imza atılmıştır. Sağlık ihtiyaçlarına vatandaş odaklı ve kaliteli hizmet sunabilmek adına ülkemiz baştanbaşa sağlık yatırımlarıyla donatılmış, yapılan bu çalışmalara ve gelişmelere bağlı olarak vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmet kalitesi çok önemli oranda yükselmiştir. Ülkemizi sağlıkta gelişmiş ülkeler ile boy ölçüşecek seviyeye getiren Dünya’ya örnek Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın en önemli unsuru programın baş mimarları doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları ve kutsal emekleridir.
Ülkemizin dört bir köşesinde insan hayatını her şeyin üzerinde tutarak fedakârca hizmet veren hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik eder, başarılı ve özverili çalışmaları nedeni ile şükranlarımı sunar, sevdikleri ile birlikte mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam temenni ederim” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284