Erenoglu: “Acil Bizim Gülen Yüzümüz Olmali”

Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu, saglik tesislerinin acil servislerinde pozitif, güler yüzlü hatta mümkünse sempatik kisilerin çalismasi gerektigini belirtti.

Erenoglu: “Acil Bizim Gülen Yüzümüz Olmali”

Acil bizim gülen yüzümüz olmali diyen Genel Sekreter acil servisler kritik, adrenalinin dorukta oldugu, her daim hareketli saglik birimler oldugunu ifade etti. Hem hastanin hem de hasta yakinlarinin stresli ve acili oldugunun unutulmamasi gerektigini, beklentilerini karsilayarak memnuniyetin en üst düzeyde tutulmasinin zorunlulugundan bahsederek bu nedenle acil servislerde çalisan personelin biraz daha özellikli kisilerin olmasi gerektigini savundu.
Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterliginin Ekim Ayina ait verimlilik degerlendirme toplantisi bugün Genel Sekreterlik Toplanti salonunda gerçeklestirildi. Toplantinin açilis konusmasini yapan Dr. Erenoglu ilimizde saglik alaninda planlanan yatirimlarin ve hizmetlerin sonuna gelindigini ve en kisa sürede tamamlanacagini ifade etti.
Erenoglu, “Önümüzde Agiz Dis Sagligi Merkezinin yeni binasi ve yeri konusu var. Ermenek Devlet Hastanesi yüzde 92 oranda tamamlanmis durumda. Karaman’i ülke genelinde üst siralara çikmamasi için önümüzde hiçbir engelimiz ya da bahanemiz kalmadi. Verilen hizmetlerin kalitesini arttirmak zorundayiz. Ben buradan hepinizi kutluyorum. Elinize yüreginize saglik. Ama durmak yok çalismaya devam” diye konustu.
Ekim ayina ait verilerin degerlendirildigi toplantida kurum yöneticileri sirayla sunumlarini yaptilar. Istatistikî veriler üzerinde tartisildi, ihtiyaçlar ve planlanan faaliyetler üzerinde duruldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284