Ermenek Devlet Hastanesinin Beklenen Kadın Doğum Uzmanı Göreve Başladı

Ermenek Devlet Hastanesinin yaklaşık bir yıldır ataması yapılamayan, Sağlık Bakanlığının geçici görevlendirmeleriyle hizmet verilmeye çalışılan Kadın Doğum kadrosuna atama yapıldı.

Ermenek Devlet Hastanesinin Beklenen Kadın Doğum Uzmanı Göreve Başladı

Devlet Hizmet Yükümlüsü olarak ataması yapılan ve İlçe de göreve başlayan kadın doğum uzman hekimiyle birlikte Ermenek Devlet Hastanesi tarihinin en fazla uzman hekimiyle tam kapasite sağlık hizmeti veriyor.  
Karaman Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hasan Arslan Ermenek Devlet Hastanesinin fiziki koşullarının iyileştirilmesi, eksik uzman hekim kadrosunun tamamlanmasıyla birlikte Hastanenin tam kapasite ile sağlık hizmeti sunduğunu belirtti.  
Genel Sekreter Dr. Arslan  “fiziki koşulları bu kadar güzel, hastalar için oldukça konforlu olan Ermenek Devlet Hastanesinin % 100 olan uzman hekim kadrosuyla kaliteli, güvenilir ve hızlı sağlık hizmeti sunuyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ermenek halkının en iyi sağlık hizmetini alabilmesi adına tıbbi cihaz ve donanımımızı en üst seviyeye çıkarttık. Muayene, tedavi ve ameliyat sayılarının artması ilçeden diğer merkezlere yapılan sevk oranlarındaki düşme oranları; halkımızın Ermenek Devlet Hastanesine olan güveninin ve tercihinin göstergesidir. Temel hedefimiz; hasta odaklı sağlık hizmetiyle sağlığa erişimi kolaylaştırmak ve mümkün olduğunca yerinde çözümü amaçlayan kaliteli sağlık hizmetini sunmaktır. “ şeklinde konuştu.  
Ermenek Devlet Hastanesi’nde, Sağlık Bakanlığı Personel Dağılım Cetveline göre olması gereken 15 uzman hekim kadrosunun tamamen dolduğu ve tüm hekimlerin aktif olarak görev yaptıkları bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284