Fikrini Hayata Geçirdi. Ödülünü Aldi

Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi tarafindan düzenlenen “Bir Fikrim Var Projesi” kapsaminda kendi elektrigini üreten Hastane atölye sorumlusu Mustafa Ugur ödülünü aldi.

 Fikrini Hayata Geçirdi. Ödülünü Aldi

“Kendi elektrigini kendin üret” fikriyle kurumuna faydali olabilecek ve tasarruf saglayabilecek bir projeyle basvuran atölye sorumlusu Mustafa Ugur’a ödülünü Genel Sekreter Nuriye Ulu ve Idari ve Mali Hizmetler Baskani Mehmet Yavuz verdi.

Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, “Personelimizin fikirlerine her zaman önem vermekteyiz. Bunun için uyguladigimiz “Bir Fikrim Var Projesi” hayata geçirilmis olup; bu kapsamda gönderilen fikirleriniz ve görüsleriniz degerlendirilerek uygulanabilirligi en uygun olan ve kurumun yararina olacak en iyi fikir ödüllendirilmektedir. Bunun bir örnegi olan Mustafa Bey, bize çok güzel projeyle basvurmus olup; bahçe aydinlatmasinda günes enerjisinden elde edilecek elektrigin kullanilmasiyla, elektrik harcamalarindan tasarruf edebilecegimizi bize gösterdi. Bizler de kendisine çok tesekkür ediyor ve fikrinden dolayi bu ödülü kendisine takdim etmekten mutluluk duyarim. Projemiz halen devam etmekte olup; yeni projelerinizi ve fikirlerinizi beklemekteyiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284