Fizik Tedavide Kesintisiz Hizmet Basladi

Karaman Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Ünitesinde baslatilan aksam seansi uygulamasiyla hastalarimiza kesintisiz hizmet veriliyor.

Fizik Tedavide Kesintisiz Hizmet Basladi

Saglik hizmetlerinden esit, kaliteli ve kesintisiz yaralanmanin herkesin hakki oldugu ilkesiyle hareket eden Karaman Devlet Hastanesi’nde yapilan tibbi donanima ve yeniliklere ek olarak hasta memnuniyetine yönelik uygulamalar da dikkat çekiyor. Devlet Hastanesinde son olarak Fizik Tedavi ünitesinde aksam nöbetleri ile halkimiza 16.30 ile 22.30 saatleri arasinda fizik tedavi hizmeti verilmeye baslandi.
Kamu Hastaneleri Birligi Karaman Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu konuyla ilgili yaptigi açiklamada, ilimizin sanayi kenti olmasi, sanayi sektöründe çalisan kisi sayisinin fazla olmasi sebebiyle Fizik Tedavi Ünitesine basvurularin attigina dikkat çekerek çalisanlar için tedavi hizmeti yakalama firsatini uygulamaya koyduklarini belirtti. Özellikle gündüz saatlerinde fizik tedavi ünitesinde tedavi gören hasta sayisinin ve randevu sirasi bekleyen hasta sayisinin fazla olmasi nedeniyle hastalarimizin magduriyetinin önlenecegini açikladi.
Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu açiklamasinda sunlara degindi:
“48 yatak kapasiteli Fizik Tedavi Ünitesinde özellikle Topuk Dikeni (ESWT) tedavisine talep çok fazla . Bunun yaninda kas ve kemik hastaliklarinin tedavilerinde elektro uygulaniyor. Nöroloji, pediatri ve ortopedik rehabilitasyon hastalarinda egzersizlerde fizyoterapistler ve fizik tedavi teknikerleri tarafindan birebir uygulaniyor. Günübirlik 130 hastaya hizmet veriliyor. Hastalarimiza randevularimiz 20 ila 30 gün sonrasina randevu verilirken bu süre aksam seansi sayesinde oldukça azaldi. Aksam seansina 10 hasta alinabiliniyor”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284