Genel Sekreter Erenoglu Ermenek’de

Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu Ermenek Devlet Hastanesi yeni hizmet binasinin insaatinin ve mevcut hastanenin yenileme çalismalarinin hizla devam ettigini, tahminlerinden önce hizmete girecegini belirtti.

Genel Sekreter Erenoglu Ermenek’de

Karaman Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu Ermenek Devlet Hastanesi insaat ve yenileme çalismalarini incelemek üzere Ilçeye ziyarette bulundu.
Dr. Ayhan Erenoglu Devlet Hastanesinin insaat sahasinda incelemelerde bulunarak ilgili firma yetkilisinden bilgi aldi. Ermenek Devlet Hastanesi Bashekimi Uz. Dr. Mehmet Alagöz ve diger idarecilerin de esligiyle yapilan gezi turunda planlamalarla ilgili bilgi paylasimi yapildi. Genel Sekreter çalismalarin süratle ve titizlikle devam ettigini, tahminlerinden önce binalarin hizmete gireceginden bahsederek, tibbi donaniminin ve mefrusat ve idari malzeme yönünden planlamalarinin yapilmasini istedi.
Dr. Ayhan Erenoglu her zaman oldugu gibi hastane ziyaretinde çalisanlari yerinde ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Genel Sekreter “sizi her ziyaretimde zor kosullarda çalistiginizi gördükçe, size karsi hem mahcubiyetimiz hem de minnettarligimiz artiyor. Sona yaklasiliyor. Insallah çok güzel bir saglik tesisiniz olacak ve bu fedakârliginizin karsiligini alacaksiniz “ seklinde konustu. Yatan ve poliklinik hastalarla da diyaloga giren Dr. Erenoglu “Sizlere kesintisiz hizmet vermek için çalisiyoruz. Anlayisiniz için tesekkür ederiz” dedi.
Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu daha sonra Ermenek Kaymakami Eyyüp Güngör’ü de makaminda ziyaret ederek devam eden insaat ve yenileme çalismalari hakkinda bilgi verdi. Yapilan görüsmede Ermenek halkinin tüm saglik hizmetlerinin merkeze ve diger illere gitmeden ilçelerinde alabilecekleri bir saglik tesisinin olusturulmasi için fikir alisverisinde bulunuldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284