Genel Sekreterlik Ilk Iftarini Dis Merkezi Personeline Verdi

Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi içinde bulundugumuz Ramazan ayi nedeniyle saglik kuruluslarina her yil geleneksel olarak verdigi iftar yemeklerine bu yil Agiz ve Dis Sagligi Merkezi personeliyle basladi.

 Genel Sekreterlik Ilk Iftarini Dis Merkezi Personeline Verdi

Geçtigimiz aksam Grand Karaman Otel’de verilen iftar yemegine Genel Sekreter Uz. Dr. Nuriye Ulu, Idari ve Mali Hizmetler Baskani Uz. Dr. M. Seçkin Ulu, Agiz ve Dis Sagligi Merkezi Bashekimi Dis Tabibi Ugur Demirel, Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. M. Kerim Serbetçi ile Agiz ve Dis Sagligi Merkezi çalisanlari ve aileleri ile sekreterlik personeli katildi.

Müzik esliginde gerçeklesen yemek, tüm katilanlari memnun ederken katilan herkese tesekkür eden Genel Sekreter Uz. Dr. Nuriye Ulu, “Ilk iftar yemegimizde sizlerle birlikte olmanin sevincini yasamaktayiz. Bu güzel, hayirli ve önemli gecelerde beraberligin önemi daha çok ortaya çikmakta, bizler de elimizden geldigince bu gibi geceleri degerlendirmeye çalismaktayiz. Is yükünün yorgunlugunu, mübarek Ramazan gecelerinin güzelligini bir gece de olsa birlikte geçirebilmek için düzenledigimiz iftar yemegimize hepiniz hos geldiniz. Allah kabul etsin, afiyet olsun” dedi.
Agiz ve Dis Sagligi Merkezi Bashekimi Dt. Ugur Demirel’e yemege katilan ve emegi geçen herkese tesekkür etti.
Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligini ikinci iftarini ise yine Grand Karaman Otel’de 3 Temmuz Persembe aksami Devlet Hastanesi personeline verecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284