Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden Anlamlı Etkinlik

Karaman Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Müdürlüğe bağlı Karaman Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları tarafından engelliler haftası nedeniyle Karaman Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezinde eğitim gören çocuklarımıza yönelik etkinlik düzenlendi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden Anlamlı Etkinlik

Etkinlikte ilk olarak Nefise Sultan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından çocukların yüzlerine sevdikleri çizgi film karakterleri ile rengârenk şekiller çizildi ve ayrıca palyaçolar eşliğinde çocuklar eğlendirildi. Daha sonra İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Musa Şahin, Vali Tapsız’ın eşi Karaman Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Ayşe Tapsız ve çocukların coşkulu katılımı ile birlikte büyük bir tual üzerinde el baskısı anı tablosu ortaya çıkarıldı.

Halk Sağlığı Müdürlüğü Sağlıklı Yaşam Aracının da kullanıldığı programda yerel sanatçıların yaptığı canlı müzik ile çocuklar gün boyu eğlenceli zaman geçirdi.

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Musa Şahin yaptığı açıklamada, “Engellerin ortadan kaldırıldığı, sevginin en büyük ilaç olduğunu bilerek düzenlediğimiz programda mutlulukları gözlerinden okunan çocuklara güzel bir gün yaşattıkları için başta bu anlamlı etkinliği organize eden Karaman Halk Sağlığı Müdürlüğü çalışanlarına, müzikleri ile etkinliğe renk veren sanatçılarımıza, Karaman Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi çalışanlarına, teknik ve diğer tüm konulardaki destekleri için Karaman İl Sağlık Müdürlüğü’ne ve Nefise Sultan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284