Halk Sagligi Müdürü Altunsoy: “Saglik Egitimi, Insan Hayatina Yapilan En Önemli Yatirimdir”

Halk Sagligi Müdürlügü tarafindan saglik çalisanlarinin vatandaslara daha iyi hizmet verebilmeleri amaciyla sürdürdügü hizmet içi egitimleri devam ediyor.

Halk Sagligi Müdürü Altunsoy: “Saglik Egitimi, Insan Hayatina Yapilan En Önemli Yatirimdir”

Saglik kuruluslari bünyesinde bulunan egitim hemsirelerine yönelik 24-27 Eylül tarihleri arasinda uzmanlarin katilimi ile verilen egitimlerin araliklarla devam edecegi açiklandi.
Halk Sagligi Müdürü Dr. Riza Altunsoy, saglik egitiminin saglik hizmetleri içerisinde önemli bir yeri oldugunu belirtti. Altunsoy egitime katilan saglik personelinin öneri ve isteklerini de dinlerken, okullarin açilmasiyla birlikte okul sagligi hizmetleri kapsaminda ilkögretim ve ortaögretim okullarinda ögrenim gören ögrencilere, “Saglikli Beslenme ve Obezite, Kisisel Hijyen, Ergen Sagligi, Ilk Yardim Uygulamalari ile Sigaranin Zararlari ve Kanser” konularinda egitim verilecegini söyledi.
Halk Sagligi Müdürü Yardimcisi Dr. Hikmet Yilmaz yapilan programin ardindan katilanlara katilim belgelerini vererek yaptiklari ve yapacaklari özverili çalismalardan dolayi saglik çalisanlarina tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284