Hastaneden Diyaliz Hastalari Ve Yakinlarina Jest

Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi tarafindan düzenlenen iftar yemeklerine bir yenisi daha eklendi. Karaman Devlet Hastanesi Diyaliz Servisi’nde tedavi gören hastalara, her daim yanlarinda olarak desteklerini esirgemeyen ailelerine ve servis çalisanlarina, Karaman Devlet Hastanesi yemekhanesinde iftar yemegi verildi.

 Hastaneden Diyaliz Hastalari Ve Yakinlarina Jest

 

Yemege, Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterimiz Uz. Dr. Nuriye Ulu, Idari ve Mali Hizmetler Baskani Mehmet Yavuz, Karaman Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. M. Kerim Serbetçi ve tüm idari kadro, diyaliz hastalari, aileleri, yatan hastalar ve yanlarinda refakat eden kisiler ile diyaliz servisi çalisanlari katildi. Yaklasik yüz kisinin bulundugu iftar yemeginde keyifli anlar yasandi.
Yemek sonrasinda bir konusma yapan Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, “Öncelikle katilan herkese çok tesekkür ederim. Sizler burada bizim hasta ya da hasta yakinlarimiz degil, misafirlerimizsiniz. Bir ev sahibi misafirini rahat ettirebilmek, mutlu edebilmek için nasil çaba gösterirse, bizler de tüm saglik çalisanlari olarak sizleri o gayretle mutlu etmeye çalisiyoruz. Mutlaka eksikliklerimiz, kusurlarimiz olacaktir. Ancak önümüzdeki birkaç ay içerisinde tasinacagimiz yeni binamiz, fiziki mekân yetersizligini ortadan kaldiracak ve sizleri daha güzel bir ortamda agirlama olanagi saglayacaktir. Böyle güzel bir günde bizleri kirmayarak davetimize tesrifleriniz için hepinize tekrar tesekkür ediyorum. Allah kabul etsin, afiyet olsun” diyerek konusmasini tamamladi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284