Hastaneye 200 Yataklı Ek Bina Yapım Çalışması Başladı

Sağlık Bakanlığı tarafından 2022 yatırım planına alınan Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi 200 yataklı ek bina inşaatı için proje aşamasına gelinmiş olup, bugün Sağlık Bakanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü ve projeyi hazırlayacak olan firma yetkilileri tarafından proje alanında incelemelerde bulunuldu.

Hastaneye 200 Yataklı Ek Bina Yapım Çalışması Başladı

İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun ek bina inşasıyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede; ‘’İlimizin ilerleyen dönemlerde tüm sağlık ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla mevcut hastanemize bir ek bina yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Yapılan girişimler sonucunda Sağlık Bakanlığı 2022 yatırım planı kapsamına alınan ve mevcut hastanemizin kapasitesini iki katına çıkaracak olan 50.000 metrekare kapalı alan üzerine inşa edeceğimiz 200 yataklı ek bina projemiz bugün Sağlık Bakanlığı ve proje firması yetkilileri tarafından yerinde incelenmiştir. İlimizde sunulan sağlık hizmetlerini geliştirmek adına atılan bu adımın tüm Karaman’lı hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi arsasında inşa edileceğini belirttiği ek binanın sunulan sağlık hizmetlerini daha kaliteli hale getireceğini belirten Kurşun; ‘’ Bu proje ile halkımıza verdiğimiz hizmetleri bir adım daha öteye taşımayı amaçlamaktayız. Bu hizmetin ilimize kazandırılması aşamasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, Karaman Valimiz Tuncay Akkoyun'a, Milletvekillerimiz Sayın Recep Şeker’e Sayın Selman Oğuzhan Eser’e ve AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan’a teşekkür ediyorum’ ’dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2022, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284