Il Saglik Müdürlügü Kurum Çalisanlari Ile Istisare Toplantisi Yapti

Il Saglik Müdürlügünde geçen hafta yapilan “Çalisan Memnuniyeti Anketi” sonrasinda, Il Saglik Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy, kurum personel ve yöneticileri ile 2 gün süren istisare toplantilari düzenledi.

Il Saglik Müdürlügü Kurum Çalisanlari Ile Istisare Toplantisi Yapti

Il Saglik Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy, personelin çalisma kosullari, daha etkili ve verimli çalisabilmek için neler yapilmasi gerektigi, is yükü dagilimi ve personellerin yöneticilerden beklentileri gibi konulara degindi. Karsilikli fikir alisverisiyle geçen toplantida, Dr. Ali Riza Altunsoy, Il Saglik Müdürlügü olarak Karaman Ilinde bütün saglik camiasindan sorumlu olduklarina, halkimiza en iyi hizmeti verebilmek için çalistiklarina ve bunun bir ekip isi olduguna vurgu yapti ve Müdürlügümüzde çalisan tüm personelin bu ekibin içinde oldugunu ve herkesin ayri ayri çok degerli oldugunu dile getirdi.
Persembe günü yapilan toplantida ise 112 Acil Saglik Hizmeti Istasyon sorumlulari ile bir araya gelindi. Herkesin söz aldigi toplantida yasanilan sikintilar, malzeme temini ve nöbetlerle ilgili sorunlara deginildi. Il Saglik Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy; 112’de çalismanin büyük bir fedakârlik gerektirdigini, bir yandan hastaya müdahale ederken diger yandan hasta yakinlarina da hassasiyetle davranilmasi gerektigini vurguladi. Yaptigi konusmada 112 çalisanlarina hitaben, “Yaptiginiz görevin önemi çok büyük, saniyelerle yarisarak hayat kurtariyorsunuz. Bu anlamda biz de sizin en iyi sekilde çalisabilmeniz için her türlü görüs ve önerilere açigiz, sizi destekliyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284