İlçelerin Sağlık Hizmet Yapısını Masaya Yatırdılar

İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, hizmet başkan ve yardımcıları  Taşeli’de bulunan sağlık tesislerinde görevli çalışanlarla ayrı ayrı düzenlenen toplantılarda bir araya gelerek, İlçelerin sağlık hizmet yapısını masaya yatırdılar. İl Sağlık Müdürü, bölgede görevli personel ve yöneticilerle bölge sağlığı adına yapılması planlanan projeler konusunda fikir alışverişinde bulundular.

İlçelerin Sağlık Hizmet Yapısını Masaya Yatırdılar

Karaman Merkezde ve tüm ilçelerde olduğu gibi Taşeli bölgesinde de sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek, ihtiyaçları ve sorunları tespit etmek amacıyla birim birim değerlendirme ve istişare toplantıları yaptıklarını vurgulayan Dr. Kurşun, “Karaman sağlığı adına hizmet sunan her birim bizler için önemlidir. Hiçbiri diğerinden daha geri değildir. Bu nedenle bütün çalışanlarımızı dinleyelim, bütün birimlerimizle bir araya gelelim ve yaşanılan aksaklıkları konuşalım istedik. Bölgemiz sağlık kuruluşlarının yöneticileri önderliğinde ortaya konulmuş vizyonları görmek de bizleri mutlu etti. Dedi.

Müdür Kurşun’a bölge ziyareti esnasında İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Celalettin Büyükboyacı, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Cemal Korkmaz ve Destek Hizmetleri Uzmanı Batur İlyas Kapıdaş eşlik etti.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284