Kamu Hastaneleri Birliginin Doktor Kadrosu Güçleniyor

Saglik Bakanligi tarafindan 5 Eylül’de çekilecek olan 52. dönem Devlet Hizmet Yükümlülügü kurasinda ilimize 10 pratisyen ve 8 uzman hekim olmak üzere 18 yeni hekim kadrosu verildi.

Kamu Hastaneleri Birliginin Doktor Kadrosu Güçleniyor

Konuyla ilgili olarak Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi’nden yapilan açiklamada, “Ilimiz Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligine bagli kurumlarimizdan Karaman Devlet Hastanesi ve Karaman Ermenek Devlet Hastanesi’ne 10 Pratisyen Hekim ve 8 Uzman hekim olmak üzere toplam 18 hekim kadrosu açilmistir. Yeni gelecek olan hekimlerimiz ile birlikte ilimizde saglik alaninda daha güçlü bir duruma gelecegiz. Yeni hekimlerimizin, 5 Eylül 2013 tarihinde çekilecek olan kurayi takip eden bir aylik süreç içerisinde görevlerine baslamasi beklenmektedir. Atamasi yapilacak olan hekimlerimize ve halkimiza hayirli olmasini temenni ederiz” dendi.
5 Eylül’de yapilacak kura çekimiyle ilimiz Devlet Hastanesine Tabip, Enfeksiyon Hastaliklari ve Klinik Mikrobiyoloji, Fiziksel Tip ve Rehabilitasyon, Kulak Burun Bogaz Hastaliklari, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Ruh Sagligi ve Hastaliklari uzmani ile tabip, Ermenek Devlet Hastanesine ise bir tabip ve Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Uzmani atamasi yapilacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284