Kamu Hastaneleri Sağlık Bakanlığından Karnelerini Aldı

Karaman’da ki Kamu Hastanelerinin sunmuş olduğu başarılı hizmetler, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunca her yıl yapılan Genel Sekreterlerin performanslarının değerlendirildiği karne uygulamasına da yansıdı.

Kamu Hastaneleri Sağlık Bakanlığından Karnelerini Aldı
Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Birliğe bağlı sağlık tesisleri, 2015 Ocak- Aralık döneminde bir önceki yıla göre başarı puanını artırarak C grubundan B grubuna yükselerek başarısını ortaya koydu.
Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından ülke genelindeki Kamu Hastane Birliklerinin ve sağlık tesislerinin kaynak kullanımının ve hizmet sunumunun etkinlik ve verimliliğinin değerlendirildiği karne uygulaması ile genel sekreterlerin ve sağlık tesislerinin başarıları tespit ediliyor.
Tıbbi, idari, mali, kalite, hasta ve çalışan güvenliği ile memnuniyeti, eğitim, izlem, veri doğrulama ve kanıta dayalı gözlemsel değerlendirme kriterleri olmak üzere altı grupta değerlendirilen Birlikler ve sağlık tesisleri; altı aylık ve yıllık sürelerle, toplanan ve gözlem sonucu elde edilen verilerden değerlendirmeye tabi tutuluyor.
Karaman Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Vekili İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu aldıkları karne ile ilgili yaptığı açıklamada duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Genel Sekreterlik ve bağlı sağlık tesislerinin özverili çalışmalarının karşılığı olarak hedef puanlarının yükselmiş olmasının sevindirici olduğunu dile getirdi.
“Bu başarının en büyük sahibi Rahmetli Genel Sekreterimiz Dr. Ayhan Erenoğlu, ardından tüm yöneticilerimiz ve çalışanlarımızdır. Emek veren, başarının yükselmesinde katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284