Kamu Hastanelerinin Finansal Analizleri Degerlendirildi

Karaman Kamu Hastaneleri Genel Sekreterligine bagli saglik tesislerinin “Finansal Analizleri” konulu i Degerlendirme toplantisi gerçeklestirildi. Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu’nun ev sahipliginde düzenlenen toplantiya Idari ve Mali Hizmetler Baskani Hüseyin Karasüleymanlioglu, kamu hastanelerinde görev yapan idareciler ile sekreterlik bünyesindeki sorumlular katildi.

Kamu Hastanelerinin Finansal Analizleri Degerlendirildi

Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu yaptigi açilis konusmasinda ülkemizin sikintili günler geçirdigini, son zamanlarda sehit olan saglik çalisanlarina, asker ve polislere ülke olarak çok üzüldüklerini belirterek en kisa zamanda bu karisikligin bitmesi temennisinde bulundu. Sehitlerimize rahmet, yakinlarina ve milletimize sabirlar diledi.
Doguda görev yapan tüm kamu görevlileri, orada yasayan sivil halkimiz bu kadar stres ve zor kosullarda görev yaparken bizlerin batida daha hassas ve gayretli çalismamizin zorunlu oldugunu dile getiren Dr. Ayhan Erenoglu “Gün sagduyulu olma günüdür. Hepimizin daha duyarli olmasi gerekiyor. Çalisma sevkimizin artmasi, kurumlarimizin daha çok sahiplenilmesi gerekiyor. Saglik tesislerimizi ve tesislerimizde kullandigimiz cihazlarin, malzemelerin bizlere emanet edildigini unutmayalim. Emanete kendi malimizdan daha çok sahip çikalim, koruyalim, dikkatli kullanalim. Sizlerin idareci ve sorumlu olarak kurumlarimizda bu bilinci olusturmaniz öncelikli göreviniz” seklinde konustu.
Birlige bagli saglik tesislerinde gelir gider dengelerinin çok iyi ayarlanmasi gerektigine de dikkat çeken Genel Sekreter her zaman söyledigi gibi yine israftan ve gereksiz giderlerden kaçinilmasi konusunda salondakilere hatirlatma yapti.
Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Verimlilik Izlem, Ölçme ve Degerlendirme Birim Sorumlusu Batur Kapidas tarafindan kurumlarin finansal analizlerini içeren sunum yapildi. Sunumda kurumlarin gelir gider durumlari, dikkat edilmesi gereken mali hususlar anlatildi.
Degerlendirme Toplantisi kurumlarin Temmuz ve Agustos ayina ait verilerin degerlendirilmesi ile devam etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284