Karaman Devlet Hastanesi 5 Yildizli Diyaliz Hizmeti Sunuyor

Karaman Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi uzman ekibi, üst düzey tibbi cihazlari ve konforlu otelcilik hizmetleri ile Diyaliz hastalarina kaliteli ve profesyonel diyaliz hizmeti sunuyor. Kronik böbrek hastalarinin yasam süresini uzatmayi ve böbrek hastalarinin yasam kalitesini arttirmayi amaç edinen Karaman Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi, güvenli, temiz, huzurlu, genis ve ferah bir ortamda halen 51 kronik diyaliz hastasina hizmet veriliyor. Sagligin tüm gereklerini yerine getiren Diyaliz Biriminde acil ve yogun bakim hastalari için de 24 saat hizmet veriliyor.

Karaman Devlet Hastanesi 5 Yildizli Diyaliz Hizmeti Sunuyor

Tüm hastalara en iyi tedaviyi sunmak için, ileri teknolojilerin kullanildigi birimde her hasta için en uygun bakimin saglanmasi için çalisiliyor. Devlet Hastanesi Diyaliz Biriminde toplam 17 hemodiyaliz cihazi olup ayrica enfeksiyonun önlenmesi açisindan hepatitli hastalar için 2 ayri odada ayrica 3 hemodiyaliz cihazi da bulunuyor. Hijyen ve hizmet açisindan son derece iyi durumda olan Ünitede her hastanin tibbi ve psikolojik gereksinimlerine göre hastanemizin diger uzmanlik alanlariyla da ortak çalismalar yürütülüyor.
Karaman’da ilk ve tek olan Nefroloji Uzmaninin sorumlulugunda çalisan Diyaliz ünitesinde ayrica 2 diyaliz hekimi sürekli bulunuyor. Profesyonel ve uzman kadromuzda bulunan özel diyaliz egitimi almis tekniker ve hemsirelerimizle birlikte tüm çalisanlarimiz hastalarimiza her gün daha iyisini sunmak için durmadan çalisiyor.
Kronik böbrek hastaligi olup sürekli diyaliz hizmetlerine mecbur olan hastalarin tedavileri süresince yasam kalitelerini yükseltmek, konforlu sartlarda saglik hizmetlerinden yaralanmalari için çaba harcaniyor. Hastalarimizin diyaliz birimine transferlerinin saglanmasi amaciyla tahsis edilen araç sayesinde evlerinden alinan hastalar diyaliz seanslarinin sonunda tekrar evlerine birakiliyor. Diger taraftan hastanemizin beslenme uzmani tarafindan hastalarimiza özel hazirlanan menüler kapsaminda sabah ve ögle yemegi servisi de yapiliyor.
Karaman Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi gelismelere açik, sürekli yenilenen ve gelisen bir hizmet birimidir. Hasta ve hasta yakinlarinin memnuniyetlerinin devamliligi için çalisan birimimiz artan talebe karsi en iyi saglik hizmetlerini sunmaya çalisiyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284