Karaman'ın Sağlık Sorunları Değerlendirildi

Karaman AK Parti Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser Karaman'da ziyaret ve çalışmalarını sürdürüyor.

Karaman'ın Sağlık Sorunları Değerlendirildi

Milletvekilleri Karaman'ın sağlığının değerlendirildiği il Sağlık Müdürlüğü’ndeki toplantıya katıldı. Toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Celalettin Büyükboyacı, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Serkan Yurdakul, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Cemal Korkmaz, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz, Başhekim Yrd. Uzm. Dr. Mesut Ünal - Uzm. Dr. Ali Avcı - Uzm. Dr. M. Serdar Şencan, ADSM Başhekimi Dt. Fatih Kutsal ile hastane Müdürleri ve Yardımcıları katıldı.

Toplantıda; Sağlıkta daha kaliteli ve verimli hizmet sunumu için yapılması gerekli olan çalışmalar görüşüldü. Diş hastanesinin kapasite artırımı için yeni diş ünitelerinin alınması, Karaman Eğitim Araştırma Hastanesinin diyaliz makinası sayısının artırılması ve yine tüm hastanelerimizde ihtiyaç duyulan ve eksik olan branşlardaki uzman hekim, hekim, diş hekimi ve diğer personel sayılarının artırılması için Sağlık Bakanlığının ilgili Genel Müdürleri ile toplantı esnasında görüşmeler yapıldı.

Ayrıca ilde yapımı tamamlanan, devam eden ve yenisi planlanacak olan sağlık yatırımları ve bunlarla ilgili atılacak adımlar ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284