Karaman Tıp Fakültesi Müjdesi Bekliyor

Yarın Karaman tarihi günlerden birini yaşayacak.

Karaman Tıp Fakültesi Müjdesi Bekliyor

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yarın ilimizde başta AK Parti Karaman 6. Olağan İl Kongresine katılacak, daha sonra da 15 Temmuz Aktekke Kent Meydanı’nda saat 15’de Karaman halkı ile buluşacak ve yapımı tamamlanan yatırımların toplu açılışını yaparak, Karamanlılara hitap edecek.
Sayın Cumhurbaşkanımız; 400 Yılı aşkın tarihi ve kültürü ile Türkçe’ye Başkentlik yapan, Hz. Mevlana ve Yunus Emre gibi ünlü Türk düşünürleri bağrında barındıran, girişimcilik ruhu ile ülkemiz ekonomisinde önemli yere sahip dinamikleri ile bir Sanayi kenti olan ilimiz, son 15 yılda aldığı önemli hizmet ve yatırımları ile Orta Anadolu’nun parlayan bir yıldızı olmuş, bu hizmet ve yatırımları kazandıranlara da her zaman destek olarak, her zaman devletinin yanında durmuş ve durmaya da devam etmektedir.
Sayın Cumhurbaşkanımız; ilimiz, yapımı devam eden yatırımlarla, özellikle Karaman Havaalanı başta olmak üzere, yollar ve Hızlı Trenle de gelişimini daha da artıracaktır.
Buradan ilimize bugüne kadar yapılan bu önemli hizmet ve yatırımların kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız siz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Hükümetleri Başbakanları, Bakanları ve gururumuz hemşerimiz Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan, Milletvekillerimiz Sayın Recep Konuk ve Recep Şeker, Valilerimiz, Belediye Başkanlarımız ve diğer ismini sayamadığımız herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.
Bugün ilimiz yaklaşık 250 bin nüfusunun yanında, komşu ilçelerimiz Mut ve Ereğli’ye de önemli hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetlerin başında da sağlık hizmetleri gelmektedir.
Sayın Cumhurbaşkanımız, işte bu noktada; Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi bünyesinde açılacak olan bir Tıp Fakültesi, ilimiz ve diğer komşu ilçelerimizle birlikte yaklaşık 600 bin nüfusa hizmet verecektir.
Karaman halkı olarak bugün sizden YÖK’te beklemekte olan Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin kuruluşu ile ilgili bir müjde bekliyoruz. 
Bu müjdeyi Karamanlılardan esirgemeyeceğinizi biliyoruz ve bugün 15 Temmuz Aktekke Meydanı’nda Karaman halkını vereceğiniz Tıp Fakültesi Müjdesi ile sevince boğacak ve büyük bir mutluluk yaşatacaksınız.
Karaman yerel basını olarak, sizleri ilimizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz ve Karaman halkı adına da saygılarımızı sunuyoruz. (Haber Merkezi)
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hemşeri
Hemşeri - 6 yıl Önce

4 sene oluyor tam 4 sene, işleyen trenimiz de durdu "hızlısını" yapacaz dediler olan da gitti!! Ondan da bahsetsin biraz bari madem ne diyecek???

Hemşeri
Hemşeri - 6 yıl Önce

Tıp fakültesinin neresi sevince boğacakmış yahu Karaman halkını?! Ne bu sadaka mı..? Dalga mı geçersiniz siz milletle?! Daha dümdüz ovaya bi trenyolu yapamadınız 4 senedir.

SIRADAKİ HABER

banner284