Karaman’da Saglik Yatirimlari Yerinde Incelendi

Karaman Il Saglik Müdürü ve Halk Sagligi Müdürü Dr.Ali Riza Altunsoy, Karaman Il Saglik Müdürlügünce ihale edilen ve kontrolörlügü yapilan saglik yatirimlarini yerinde inceledi.

Karaman’da Saglik Yatirimlari Yerinde Incelendi

Sariveliler Ilçe Entegre Hastanesinin yeni hizmet binasinin insaatinin son durumu hakkinda yetkililerden bilgi aldi. Saglik Bakanligindan gelen geçici kabul heyeti ile birlikte yapilan kontroller sonucunda Sariveliler Ilçe Entegre Hastanesinin en geç Eylül ayinin ilk haftasinda hizmete açilmasi karari alindi.
Dr.Ali Riza Altunsoy, “Sariveliler Ilçe Entegre Hastanemizin tadilat asamasinda hizmetin aksatilmadan sunulmasi için elinden gelen tüm gayreti gösteren, özveri ile çalisan saglik personelimize ve Sariveliler Ilçe Entegre Hastanesinden Hizmet alan vatandaslarimiza da sabirlarindan dolayi tesekkür etti.”
Yine Karaman Il Saglik Müdürlügümüzce ihale edilen ve kontrolörlügü yapilan Ermenek Devlet Hastanesi Insaati, insaat firma yetkilisi ve Saglik Bakanligi mühendisleri ile birlikte yerinde incelemelerde bulunuldu.
Dr.Ali Riza Altunsoy, Ermenek Ilçe Saglik Müdürü Dt. Ümran Palaz, Ermenek Devlet Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Mehmet Alakaya ile birlikte Ermenek Devlet Hastanesi geçici hizmet binasi ziyaret etti. Burada çalisan saglik personelimize gayretlerinden dolayi tesekkür etti. Hasta ve hasta yakinlari ile saglik hizmetleri memnuniyeti konusunda sohbet ederek geçmis olsun dileklerinde bulundu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284