'Meme Kanseri Farkındalık Ayı' Standı Büyük İlgi Gördü

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 'Meme Kanseri Farkındalık Ayı' kapsamında hasta ve hasta yakınlarını bilgilendirmek amacıyla açılan stant büyük ilgi gördü.

'Meme Kanseri Farkındalık Ayı' Standı Büyük İlgi Gördü

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde “1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı “kapsamında hasta ve hasta yakınlarını bilgilendirmek amacıyla stant açıldı. Standı ziyaret edenlere meme kanserinin nedenleri, belirtileri, tarama, korunma konularında bilgi verildi. Meme kanserinin tedavisinde erken teşhise vurgu yapan Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık görevlileri erken teşhiste önemli olan elle muayenenin nasıl ve ne sıklıkta yapılması gerektiğini de anlattı.

Standı ziyaret edenlere, bilgilendirici broşürlerin yanı sıra meme kanserini simgeleyen pembe kurdele ve kansere karşı erken teşhis yazılı mutfak önlüğü dağıtıldı. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Odabaş, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz ve hastane yönetimi standı yerinde ziyaret edip meme kanseri farkındalığı ve erken teşhisi için personelimizle istişare edip hastalarımıza bilgi verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284