Milletvekillerinden İlimize Tıbbi Cihaz Müjdesi

AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser Karaman Eğitim Araştırma Hastanesine, Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ve Ermenek Devlet Hastanesine ileri düzey özellikli tıbbi cihaz müjdesi geldi.

Milletvekillerinden İlimize Tıbbi Cihaz Müjdesi

Milletvekilleri konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Sağlık Bakanlığımız tarafından Karaman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi için; 1 Adet Ameliyat Mikroskobu (Göz), 1 Adet EMG (Elektro Miyografi) Sistemleri, 5 Adet Hastabaşı Monitörü (Transport), 12 Adet Erişkin Ventilatör, Ermenek Devlet Hastanemiz için; 1 Adet ESWT Şok Dalga Cihazı (Taş Kırma Cihazı) 3 Adet Diş Üniti Cihazı, Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz için; 1 Adet Otomatik External Defibrilatör Cihazı olmak üzere İlimizin ihtiyacı olan ileri düzey özellikli tıbbi cihazların ilimize tahsisatı yapılarak, Ameliyat Mikroskobu (Göz) ve EMG (Elektro Miyografi) Sistemleri ile Diş Üniti dışındaki cihazların hastanelerimize teslimi yapılmıştır. Ameliyat Mikroskobu (Göz) ve EMG (Elektro Miyografi) Sistemleri ve Diş Üniti cihazları da en kısa sürede ilgili hastanelerimize teslimi yapılıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.

Tıbbi cihazların Karaman’ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ve tüm emeği geçenlere şükranlarımızı sunarız.” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284