Mobil Ketem Tırı Sarıveliler İlçesinde

Ulusal Kanser Tarama Programı çerçevesinde Mobil KETEM tırı ilimiz merkez Sarıveliler İlçesinde Mayıs ayı boyunca hizmet verecek.

Mobil Ketem Tırı Sarıveliler İlçesinde

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ulusal Kanser Tarama Programı" çerçevesinde, İlimizde periferde sağlık hizmeti alımı esnasında erişim ve ulaşım sorunu yaşayan halkımıza yönelik, Mobil KETEM tırı Sarıveliler İlçesi Devlet Hastanesinde aktif olarak hizmet vermeye başlamıştır. KETEM tırının Mayıs ayı boyunca Sarıveliler İlçesi’nde kalması planlanmış olup, 30-70 yaş arası bütün kadınlarımızı, kanser taramalarını yaptırmak üzere davet ediyoruz.

Bu çalışmaların tek hedefi kanseri önleyebilmek ve erken tanı ile yaşam kalitesini yükseltebilmektir. Ayrıca toplum bilincinin oluşturulması, sağlığın korunması ve sağlıklı nesiller yetiştirmekte emeği olan kadınlarımıza, kanser taramalarını yaparak, onlara verdiğimiz değeri göstermektir. Erken teşhis hayat kurtarır düsturu ile hizmetlerimiz kesintisiz sürecek ve Karaman halkının yaşam kalitesini yükseltmek için bütün sağlık personeli ile birlikte çalışmalarımız devam edecektir.

Sağlık Müdürlüğü olarak sizden ricamız; geç kalmadan önleminizi almanız ve kanser taramalarınızı yaptırmanızdır.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284