Müdür Kurşun’dan “Kolları Sıvamaya Var mısınız? Çağrısı”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz" mesajıyla başlattığı kampanyaya il sağlık müdürlüğü personelleri sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla destek verdi.

Müdür Kurşun’dan “Kolları Sıvamaya Var mısınız? Çağrısı”

Sağlık Bakanlığı'nca yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için televizyonlarda gösterilmek üzere "Kolları Sıvıyoruz" sloganıyla hazırlanan ve Sağlık Bakanı Koca tarafından twitter hesabı üzerinden paylaşılan kamu spotuna İl Sağlık Müdürleri kurum personelleri ile hazırladıkları kısa videolarla destek verdi.  

Bayburt’tan gelen mesaja cevaben aşılama faaliyetleri için tüm sağlık çalışanları olarak "kolları sıvadıklarını" belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun mevkidaşı Kırıkkale İl Sağlık Müdürüne seslendi. Karama İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabında paylaşılan videodaki çağrısında ; “Türk Dilinin Başkenti Karaman olarak Sayın Dr. Fahrettin Koca'nın mesajını aldık. Yunus Emre'nin öz torunları olarak, Dede Korkut'un torunları Bayburt il Sağlık Müdürlüğü'nün çağrısına uyduk, kolları sıvadık. Bizde Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü'ne sesleniyoruz. Sizde vaka sayılarını sıfırlamak adına kolları sıvamaya var mısınız?” ifadelerine yer verdi. Haber: Senem YAVUZASLAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284