Mümine Hatun Hastanesi’nin Hekim Kadrosu Genisliyor

Ilimizde saglik sektöründe hizmetlerini sürdüren Özel Mümine Hatun Hastanesi’nin uzman ve deneyimli hekim kadrosu gün geçtikçe genisliyor.

Mümine Hatun Hastanesi’nin Hekim Kadrosu Genisliyor

Hastanenin hekim kadrosuna son olarak Genel Cerrahi Uzmani Doç. Dr. Ahmet Aslan’da katilarak hasta kabulüne basladi.
Doç. Dr. Ahmet Aslan’i ziyaret ederek uzmanlik alani konusunda bilgiler aldik. Aslan, “Gerçekten Karaman çok güzel bir kent. Mümine Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Faysal Aslan’dan teklif geldiginde gerçekten heyecana kapildim. Karaman’in yasamayi düsünebilecegim bir kent oldugunu gördüm. Ben 1964 Hatay dogumluyum. Hem ögrenciligimi hemde asistanligini Çukurova Üniversitesi’nde tamamladim. 1997 yilinda Çukurova Üniversitesi Tip Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim dalinda asistanlik görevini 2002 yilinda tamamlayarak uzman oldum. 2002 yilinda Mustafa Kemal Üniversitesi Tip Fakültesine Yardimci Doçent olarak atandim. Hatay’da Saglik Müdürlügü ile birlikte özellikle meme kanseri konusu basta olmak üzere ortak çalismalar yaptik. Meme kanseri konusunda saglik personeli ve halkin aydinlatilmasi konusunda seminerler verdik. Bu arada deneysel çalismalar yaptik. 2007 yilinda Ispanya’da birçok Avrupa ülkesinin de katilmis oldugu bir sempozyumda yapmis oldugumuz deneysel çalisma ile birincilik aldik. Bizim açimizdan gurur verici bir durumdu” dedi.
Genel Cerrahlik dalinin hangi hastaliklari kapsadigi konusundaysa, “Meme kanseriyle ilgili çalismalar yaptik. Guatir hastaligiyla ilgili çalismalarin yani sira bizim uzmanlik alanimiz olan karin içi hastaliklari bulunan vatandaslarimiza da hizmetlerimiz oluyor. Endoskopi üzerine yaptigimiz çalismalarimiza sizde tanik oldunuz. Bu islemi hastayi uyutarak hiçbir rahatsizlik vermeden 3-5 dakika içerisinde tamamlayip hastaya dogru teshisi koyuyoruz. Tiroid hastalarinin hepsi ameliyat olacak diye bir sey yok. Çok titiz davranarak bu hastaligi ameliyat gerektirmeden de tedavisini yapiyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284