Ocak Ayi Verimlilik Degerlendirme Toplantisi Gerçeklestirildi

Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi tarafindan her ay düzenli olarak gerçeklestirilen “ Verimlilik Degerlendirme Toplantilarinin” ikincisi düzenlendi.

 Ocak Ayi Verimlilik Degerlendirme Toplantisi Gerçeklestirildi

Karaman Genel Sekreterligine bagli kamu hastanelerinin Ocak ayina ait verilerinin degerlendirildigi toplantinin açilis konusmasini yapan Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu geçtigimiz hafta sonunda eski Kadin Dogum Hastanesinin ek binasinda çikan yangin nedeniyle herkese geçmis olsun dileklerini iletti. Bundan sonra çok daha dikkat etmeleri gerektigini ifade ederek gerekli önlemlerin kurumlarinda alinmasini istedi.

Karaman Devlet Hastanesi Acil servis Otoparkinin çok kisa sürede çözüldügünü hatirlatan Dr. Ayhan Erenoglu bu konuda kendilerine destek olan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ile Özel Kalem Müdürü Duran Kabaagaç’ a bir kez daha tesekkür etti. Karaman Ilinin sansli bir il oldugunu belirterek Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan önderliginde tüm kurumlarin uyum ve dayanisma içinde oldugunu, hangi kurumdan ne istersek kendilerine yardimci olduklarini ifade etti.
“Herkes Görevini Layikiyla Yapacak”
Dr. Ayhan Erenoglu saglik yöneticilerine kurumlarinda personel planlamalarini ve düzenlemelerini dogru ve yerinde yapmalarini istedi. Görev yapan tüm personelin -ister güvenlik, ister temizlik, isterse de saglik personeli olsun- aktif ve özenli çalismasi gerektigini söyledi. “Personellerimizi etkin kullanmazsak, çalistirmazsak, denetimlerini yapmazsak sistemi istedigimiz gibi döndüremeyiz” diyen Genel Sekreter “ herkes görevini layikiyla yapacak. Hepimiz birbirimizin elinden tutacagiz, destek olacagiz” dedi.
Saglik yöneticilerinin kurumlarinda ekip olarak sik sik gezmelerini isteyen Dr. Erenoglu konusmasinda sunlara degindi: “Eksiklikleri siz görün, siz tespit edin. Gezmekten zarar gelmez. Gezerken hem personelinizi denetlemis hem de ziyaret etmis olursunuz. Personelle iletisime geçmenin önemini hepiniz biliyorsunuz. Onlara” nasilsiniz” diye sordugunuzda kendilerini onura etmis olursunuz.”
“Hasta Sayimiz Artmaya Basladi”
Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu konusmasinda kurumlarina basvuran acil ve poliklinik hasta sayilarinda artis oldugunu, bu sayilarin daha da artacagina inandiklarini söyledi. Bu artisin kalitenin yükseltilmesiyle devam edecegini savundu. Özellikle Karaman’in vizyon hastanesi konumunda olan Devlet Hastanesinde Hasta Karsilama ve Yönlendirme Timinin derhal hizmete girmesini istedi. Hastaneye basvuran her hastanin VIP hizmeti almasini istedigini bildirirken “ Vatandasimiz sunulan saglik hizmetinin her asamasinda kolaylik ve kalite görmeli ve bunu hissetmeli, memnuniyeti artirmaliyiz” dedi.
“Karaman’a Üst Düzey Cihazlar Kazandirmak Için Girisimlerde Bulunduk”
Kamu Hastaneleri Kurumunun üst düzey yetkilileri ile görüsülerek ilimizin ihtiyaci olan Kardiyovasküler Cerrahi ( KVC) ile anjiografi ünitelerinin ve cihazlarinin en kisa sürede Devlet Hastanesine kazandirilacaginin müjdesini veren Genel Sekreter diger taraftan Tas Kirma (ESWL) ve Mamografi cihazlari için de girisimlerde bulunduklarini da vurguladi.
2. Verimlilik Degerlendirme Toplantisina Ermenek Devlet Hastanesi Idarecileri hava sartlari muhalefeti ile katilamazken Devlet Hastanesi ve Agiz Dis Sagligi Merkezinin Ocak ayi Sunumlari yapildi.
“Saglik Müdürü Degerlendirme Toplantisina Istirak Etti”
Karaman Saglik Müdürü Dr. Recep Seker’de Verimlilik Degerlendirme toplantisina katildi. Toplanti ve Genel Sekreterlik ekibi hakkinda görüslerini anlatan Saglik Müdürü Dr. Recep Seker “ Karaman’da saglik alaninda iyi bir hava olusturuldu. Genel Sekreterlik ekibi genç, dinamik ve istekli. Motivasyonlari da tam. Bunun vatandasimizdan geri dönüsü de mutlaka olumlu olacaktir. Hepimiz ayni gemideyiz. Amacimiz ayni. Her zaman yaninizdayim, destekçinizim.” seklinde konustu.
Ocak Ayi Verimlilik Degerlendirme Toplantisi sunumlarin ardindan hatira fotografi çekilmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284