Özel Karaman Hastanesi’nden Basına Tanışma Yemeği

Şehrimiz Karaman’da Mümine Hatun Hastanesi olarak uzun yıllar hizmet veren ve bundan 6 ay önce el değiştirerek Özel Karaman Hastanesi adını alan hastane değişen idari yapısıyla birlikte sosyal ve kültürel etkinliklere de ağırlık verdi.

Özel Karaman Hastanesi’nden Basına Tanışma Yemeği

Geçtiğimiz akşam ilimizde bulunan yazılı, görsel ve internet medyasıyla hastane terasında bir araya gelen Özel Karaman Hastanesi yöneticileri Dr. Mehmet Polat ve Ahmet Göçmen elleriyle hazırladıkları çiğ köfte kebabı konuklarına ikram ettiler.

"Özel Karaman Hastanesi" yöneticileri Dr. Mehmet Polat ve Ahmet Göçmen hastanenin sadece adı değil fiziki mekanları yanında hizmet kalitesinin de değiştiğini vurguladı.

Hasta odaklı bir yapıya önem verdiklerini ifade eden Dr. Mehmet Polat, "Hastanemizdeki değişimi Karaman halkı geldikçe fark edecek. Alanında uzman doktorlarımız ve insan odaklı idari yapımız ile hem hastanemizin hem de Karaman'ın değişimine, gelişimine katkı sağlamak istiyoruz. Sizlerin vasıtası ile bizleri bağrına basan Karaman halkına teşekkür ederim" dedi. Toplantının ardından basın mensuplarına hastaneyi gezdiren Mehmet Polat, hastane imkanlarının hem laboratuvar hem de makine techizat olarak geliştirildiğini söyledi. Toplantı, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Dr.Ayten Çelebi (Kural)
Dr.Ayten Çelebi (Kural) - 6 yıl Önce

Şansınız açık olsun.Başarılar diliyorum.

SIRADAKİ HABER

banner284