Özel Karaman Hastanesi’nden Hemşireler Günü Etkinliği

Eski adı Mümine Hatun olan Özel Karaman Hastanesi yönetimi 12 Mayıs Hemşireler günü nedeniyle Kent Otel’de bir yemek verdiler.

Özel Karaman Hastanesi’nden Hemşireler Günü Etkinliği

Yemeğe Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Arslan, İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Musa Şahin, Özel Karaman Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Polat ile hemşireler ve sağlık çalışanları katıldı.

Yemek sonrasında konuşan Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Musa Şahin, “Karaman’da sağlık alanında özel ya da kamu bizim için fark etmiyor. Sağlık hizmeti sunan, vatandaşa hizmet eden her kurum bizim değerlidir. Bu anlamda biz elimden gelen desteği her zaman sağlama noktasında yanınızda olacağız. Bugün bu etkinliği düzenleyen Özel Karaman Hastanesi yönetimine teşekkür ediyorum. İnşallah başarılı ve muaffak olurlar” dedi.

Özel Karaman Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Polat’da, “Bu anlamlı günde davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bana göre bir doktorun muayenesi 10-15 dakika yada yarım saat sürer. Daha sonra ihtiyaç sürerse hastasını ya yatırır yada taburcu eder gönderir. Ama benim için burada 24 saat boyunca bir hemşirenin emeğinin sağlık çalışanlarının önemi büyüktür. Hemşire yeri geldiği zaman hastanın mamasını verir, yeri gelir onunla arkadaş olur. Ben özellikle hemşirelerimize, ebelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Program müzik ve eğlenceyle devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284