Rafadan Tayfa Karaman’da İzlenme Rekoru Kırdı

Türkiye’de en fazla izlenen ve aynı zamanda yerli üretim olan Rafadan Tayfa çizgi film ekibi Karaman’da çocuklarla buluştu. Sağlık Bakanlığı ve Karaman İl Sağlık Müdürlüğü organizasyonuyla çocukların ve gençlerin sağlıklı yaşama teşvik edilmesi ve hareketli yaşama özendirmesi amacıyla düzenlenen “Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa”, gösterisi eski Devlet Hastanesi bahçesinde düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Karaman Ak Parti Milletvekili Dr. Recep Şeker, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan ve Karaman halkı katıldı.

Rafadan Tayfa Karaman’da İzlenme Rekoru Kırdı

Türkiye’de farklı illerde yapılan organizasyona, organizasyon ekibinden alınan bilgilere göre en fazla katılımın yaklaşık 10.000 kişi ile Karaman’da sağlandı.

Çocukların ilgiyle, gözlerini kırpmadan izledikleri gösteri yaklaşık 1 saat sürdü. Etkinlikte Rafadan Tayfa karakterleriyle bir araya gelen çocuklara, sağlıklı beslenme, ağız ve diş sağlığı, el hijyeni, hareketli yaşam, tuz kullanımı ve obezite konularında bilgiler verildi.

Meraklı gözler ile Rafadan Tayfa ekibim izleyen çocuklara İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından balon, şapka ve diş fırçası ile macunu dağıtıldı. Yüzlerce çocuk eski hastane bahçesinde gönüllerince eğlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284